Ez a bizonyos Bucsai mészárlás valóban megtortent vagy nem, mi a véleményetek?
"Nem az egész hazájukat kellet volna feladni hanem egy vesztes csatát."
Ha félidőben feladták volna Mariupolt akkor szerinted mi történt volna? Az oroszok mentek volna tovább Odessza felé ahogy tervezték. A következő település ostrománál megint feladják félidőben és visszavonulnak amire az oroszok mennek tovább...
A sok "ennek semmi értelme" küzdelemnek az lett az eredménye, hogy az oroszok nem előre haladnak, hanem az első hetekhez képest visszafelé. A te módszereddel már tavaly márciusban Záhonynál jártak volna :D
Semmi értelme nem lett volna ha pl az oroszok Herszonban maradnak és utcai harcokban porig romboltatjak a várost.
Pedig városi harcban ukrán támadók valószínű hatalmas veszteségeket szenvednek .
Hissz városi harcban 3:1 hez az arany a vedoknek kedvezve .
Ha van értelme akor enis azt mondom hogy logikus felaldozni őket. De ha nincs
Mert a vedvonalak már északon készen voltak Mariopul esetén
Akor feleslegesen minek ?
Ukrán vezetés sok hulyeseget is csinál Bahmut is egy eroforras pazarlás
Meg láttam videókat pl hogy 4 harckocsit lekuldtek Szlovjanszbol Bahmut fele a főúton és megneztek meddig mennek el mindenfajta támogatás nélkül. és lám csodák csodája 1 se jött vissza. Mindet kilotek .
Mariopul is egy szükségtelen pr pazarlás volt
Herszont érdekes harc nélkül feladtak ukránok is annak idelyen mert tudták hogy Mikolayiv könnyebben védhető .és a dnyeper azon pártját tudtak hogy visszafogjak venni .
Teljesen helyes döntés volt !
Mariopult se kellet volna porigromboltatni.
Mert igenis azért nem az orosz hibás. Ha ilyen taktikaval harcolnak kénytelen elpusztitani mindent
“Mariopult se kellet volna porigromboltatni.
Mert igenis azért nem az orosz hibás. Ha ilyen taktikaval harcolnak kénytelen elpusztitani mindent”
Kénytelenek voltak. 🤷🏻♂️ Nem volt más választásuk szegény oroszoknak.
Kordokumentum 2023 kremlofil Magyarországáról.
Kremlofil 😀😀😀 ez jó duma ilyet se halottam meg . te találtad ki ?
Igen nem volt más lehetőség bekeegyezmenyt nem tartották be.nem biztosítottak az oroszokat a krim félsziget biztonsága felől .pedig 8 évük volt rá. Egy rendes békeszerződésre gondolok .
Oroszok helyeben én előbb odacsaptam volna.
Ha nem tárgyalnak veled szintén csak az erőszak marad mint erdekervenyesito eszköz.
Nem azt mondom hogy minden úgy legyen ahogy ők akarják de bizonyos dolgokban kedvezni kell nekik.
Hiába ő foldjuk nem csinalhatnak azt amit akarnak .
Ez olyan mintha én alapítanak egy onfentarto kozoseget és azt mondanám ott az én szabályaim lesznek a mervadok mert az én tulajdon földem
De nyilvánvaló hogy nem tehetek meg akármit a saját területemen se.
“az Oroszok érdekeit nem lehet úgy lesza.rni mint a mieink”
“bizonyos dolgokban kedvezni kell nekik”
Miért is? Mert nagyok és erősek?
98# pontosan ez egy ilyen vilag .
Full erőszakmentes sose lesz ez a világ. akor meg igenis számít ki a szomszédod
Egy atomhatalom igenis meg fog támadni ha az erdekei úgy kívánják mert megteheti mert nem a tulelesert harcol és igazából biztonságban van mert senki nemfogja a központját támadni.legfeljebb a politikai népszerűség a kockázat.
Usa is meg akarta buktatni kubat a diszno öböl se sikerült.
Ugyan ez a történet.
Usa kina és az orosz igenis hajlandó és képes nagyhatalmi játszmákat játszani.
A többi atomhatalomnak csak védekezés célból van atom .Eszak Koreat is beleertve
Értem. Látom otthon vagy a geopolitikai realitások mezején is.
A magyar önrendelkezés alakítására milyen mértékű befolyás biztosítását látod indokoltnak a minden oroszok cárja számára?
A Churchill-Sztálin-fèle “szalvétaegyezségben” követelt 50%-os befolyás biztosításával szerinted kellően a cár kedvében járhatunk, vagy ennél nagyobb mérték is indokolt lehet, hogy megnyerjük a jóindulatát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!