Miért bántják Orbánt, amikor egyedül mi vagyunk békepártiak?
A többi eu-s ország orba szájba nyomná a lőszert, tankot ukránba. egyedül Orbán Viktor áll a béke oldalán....meg a vatikán.
Azért tegyük, hozzá hogy a világ nagyobbik fele le se szarja ezt a háborút. Afrika, ázsia
Eleve nincs olyan,hogy a béke pártján áll valaki akinek semmi ráhatása az egész konfliktusra.
Orbán putin pártján áll,ott gáncsol az orosz érdekek mentén ahol csak tud.
Abban mi a béke,hogy ukrajna tegye le a fegyvert és hagyja,hogy az oroszok végigrabolják/fosszák őket aztán otthagybak egy bábkormányt.
Orbán putin mellett a gyávaság pártján áll.
Orbán háborúpárti.
A szavazás óta az folyik a vízcsapból is fizetett hirdetésekben, hogy aki nem szavazta meg az háborúpárti.
Orbán nem szavazta meg.
Nekem a kedvencem az volt, amikor egy napon olvastam a hírekben, hogy a gonosz ukránokok behívókat osztogatnak az ukránokok között ezzel kényszerítve mindenkit a háborúba.
Majd ugyanazon a napon délután több reklámot leadtak, ami arról szólt, hogy jelentkezz a magyar honvédséghez katonának... Miről beszélünk? :D
Ja tudom, ha a gonosz ukránokok csinálják az gonosz dolog, de ha a saját kormányunk népszerűsíti a háborút az tök rendben van.
Már a kérdés is valótlan allítást tartalmaz. Nem csak ti vagytok békepártiak. Viszont egyedült ti használjátok politikai haszonszerzésre ezt a szöveget.
Mondanám, hogy naivak vagytok, de sajnos ez nem naivitás, hanem aljas számítás.
A háborút csak az fejezheti be, aki elkezdte. És innen kezdődik a probléna.
Putyinnak célja volt a háborúval. Elérte a célját? Nem. Akkor mivel vennéd rá, hogy húzzon ki Ukrajnából?
Tegyük fel, valahogy sikerül kiharcolni egy tűzszünetet.
Fentiek ismeretében ez mire lenne elég? A tűzszünetet mindkét ország arra használná fel, hogy készüljön az újabb összecsapásra. Mert a ruszkik nem érték el a célt, amiért bevonultak Ukrajnába, az ukránok pedig tudják ezt.
Tegyük fel, külső nyomás hatására lesz egy látszólagos béke. És itt bontsuk szét a lehetőségeket. Tegyük fel, tűzszünet lesz azon az áron, hogy:
1; Putyin visszaadja az annektált.tartületeket és kivonul Ukrajnából.
Vagyis nem érte el a célját. Komolyan hiszi bárki, hogy a ruszkik ebbe beletörődnek? Az a vereség beismerése, ami Oroszország végét jelenthetné.
2: tegyük fel, marad a mostani állapot. Szerinted az ukránok beletörődnek abba, hogy elvettek tőlük területeket? Aligha.
Akkor hogy is képzelitek el a békét?
Ukrajna védekezik. Okkal és joggal. A nyugat pedig támogatja ebben. Sajnos okkal és joggal. Mert Ukrajna enélkül elbukna. Mároedig az Otbánék is szajkózzák, hogy elis.erik Uktajna területi integritását. De akkor mégis hogy lenne itt béke?
Kezdjük onnan 2014 elején elcsatolták az oroszok, puskalövés nélkül a Krímet, nyugat pár szankciót hozott ,de nem foglalkozott vele. Sokan becsukták a szemüket, nem baj, reméljük több ilyen nem lesz, majd a Donbassi háború robbant ki 2014 májusa és 2015 augusztus közt elég intenzív harcokkal 14 ezer ember halálával.
Ekkor is félrenézett a világ, tudod, ha félrenézel egy bűncselekménynél akkor a bűnöző újra meg fogja tenni, azt mondja előbb se , 2 hete se, 1 hónapja se lett semmi az ,hogy kiraboltam valakit az utcán most is megteszem, akkor se lesz semmi.
Tudom, mindjárt írják a fideszesek ,de hát zselenszijjj megölt 20 ezer orosz civilt, népírtás stb..
Amúgy fideszesek példaképe Meloni olasz elnökasszony, megmondta a tutit:
Én fideszes fórumba bekommenteltem, hogy akkor lesz béke ,ha ruszkik haza, egyből minden voltam, libsi, sorosügynök, de hát az oroszokat védi meg a Putyin.
Ez az ország kedves fórumozók menthetetlen, gyakran úgy érzem visszafejlődünk fejben az 50es évekbe, akkor volt ,mindig a fúj nyugat ellenség, mi vagyunk a béketábor, szívhang törvény, státusz törvény stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!