Ha Csak az USA menne neki Oroszországnak az Európai Nato nélkül le tudná egyedül győzni USA Oroszokat?
Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 08:14
1/37 anonim válasza:
Az oroszokat simán még ukrajnát is alig tudják legyőzni Kína egy másik kérdés.
3/37 anonim válasza:
Az amerikai vezetés még 20-30 évvel ezelőtt azt a célt tűzte ki (és azóta is tartja), hogy Kínában át kell venni a hatalmat, nyugat-barát bábkormánnyal irányítani az országot és ennek eléréséhez előbb az oroszoknál kell bevezetni a demokrácia exportot. A kínaiak tudják jól, ha az oroszok elbuknak, akkor ők lesznek a következők, ezért támogatják Oroszországot és mindent meg fognak tenni, hogy állva maradjon.
4/37 A kérdező kommentje:
Mindig úgy gondoltam hogy némely Oroszokhoz az egész Nato, elég egyedül az USA, széjjel bombáznák Oroszországot .... szerintetek Punyin megmeri támadni a Natot??? Én ha én lennék USA elnöke le rohantam volna már Oroszországot
2022. júl. 4. 08:25
5/37 anonim válasza:
#3 Kína nem támogatja Oroszországot. Ezt ki is jelentette már a háború elején. A gazdasági együttműködés meg nem egyenlő a támogatással.
6/37 anonim válasza:
Az a gáz, hogy mind az USA, mind ruszkik, mind Kina egy kontinensnyi terület egy olyan gazdasággal, amit mi elképzelni sem tudunk a karosszékből. Baromi egyszerű otthon a fotelben eldönteni, ki a rosz és ki a jó fiú, de el nem tudjuk képzelni, mi mehet a háttérben. Érdekekről érvel kb minden második fotelbarom, de, egyik se tudja pontosan elmagyarázni, hogy kinek miért érdeke az, hogy ezrek hallnak meg, akármelyik oldal kapcsán is. Szerintem annyira kicsit vagyunk, hogy itt, aki ténylegesen átlát a szitán, az minimum médium, vagy gondolatolvasó. Egy viszont biztos: mindig azok szivják meg, akiknek semmi közük a politikához.
7/37 anonim válasza:
Amerika ahol a legfőbb vezető eldől egy biciklivel álló helyzetben?
Kétlem... Elég egy inkompetens döntés és akár az a 3 gripen ami a magyar légierőnek van, teljesen demilitarizálni tudná az USA hadseregét.
8/37 anonim válasza:
USA hadserege a világ összes többi hadseregénél együttvéve is erősebb.
A technológiai és gazdasági fölényük megkérdőjelezhetetlen.
Csak az ilyen kádári nosztalgiában szenvedő pörköltszaftos asszonyverős gyakorizók gondolják, hogy Oroszország a világ vezető hatalma. :D
9/37 anonim válasza:
Ha valaki megnézi a puszta számokat és a technológiai főlényt akkor USA 5 Oroszországgal is elbírna. Ha hozzávesszük az orosz hadsereg siralmas ukrajnai teljesítményét akkor ez a szám még magasabb.
10/37 anonim válasza:
Nem tudná. Jelenleg az oroszok rendelkeznek föld legnagyobb tűzerejével és övék a föld második legerősebb hadserege. Realitások talaján maradva, attól hogy az Usa a legerősebb, még vesztettek Vietnámmal szemben is. Minden a felállástól függ, pl egy honvédő háborúban, tehát az oroszok otthon vannak és a NATO támad nem tudná őket legyőzni még a NATO sem. Ha az oroszok támadnak az Usára akkor viszont lehetséges, hogy vesztenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!