Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mitől lett ennyire fontos az...

Mitől lett ennyire fontos az LMBTQ, hogy még az afrikaiakra is ezt akarja ráerőltetni az EU?

Figyelt kérdés

"Nagyon felháborodtak az Európai Unióval együttműködő afrikai vezetők, amikor megtudták, mit akar rájuk erőltetni Brüsszel: amennyiben a fekete kontinens államai előnyös kereskedelmi megállapodást akarnak kötni az unióval, módosítaniuk kell az abortuszra és az LMBT-jogokra vonatkozó törvényeiket."

[link]

Szerencsétlen (vagy inkább szerencsés) afrikaiak meg azt se tudták, mi az a transznemű. XD Uganda mindenesetre megadta a választ: halálbüntetést vezetnek be a homoszexualitásért. Ez kicsit durva reakció, de az engem örömmel tölt el, hogy vannak országok, akik anyagi érdekekért nem adják fel a kultúrájukat a balos ideológiáknak. Csak azt nem értem, mitől ennyire stratégiai jelentőségű ez a téma az EU-nak, hogy még egy ilyen kereskedelmi megállapodás mellett is ezt tűzi ki feltételül? Egyszerűen nem értem.

2023. márc. 23. 14:13
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
#30: A kereszténység meg az iszlám értékes vallás, nem úgy mint a modern balos vallások, az LMBTQ meg a feminizmus.
2023. márc. 23. 15:53
 32/44 anonim ***** válasza:
86%

#27 Úgy értettem azt, hogy kitalált, hogy manapság abban a kultúrában ahol élünk nem tartunk számon olyat, hogy "szodómia", sem jogi, sem erkölcsi alapon. Egyszerűen nem létezik ilyen, hogy "szodómia", fogd fel.

Egy elavult kifejezés ami a mai társadalomra nézve nem állja meg a helyét. Ezért szodómiát kiáltani Európában a 21. században nem valódi erkölcsön és nem valódi törvényen alapszik, hanem csak a mentális rendellenességgel rendelkező agyad szüleménye.

2023. márc. 23. 15:55
 33/44 anonim ***** válasza:
69%
#31 mese mindkettő. Csak agresszív könyvklubok. Semmi több.
2023. márc. 23. 15:57
 34/44 A kérdező kommentje:
#33: Úgy érted, az LMBTQ meg a feminizmus? Szerintem is. Elvégre mennyi valóságalapja van annak, hogy férfiból lehet nő, férfiak seggét dugni normális, vagy hogy a gyerekgyilkosság női jog?
2023. márc. 23. 16:04
 35/44 anonim ***** válasza:
85%

#31 Más kultúrák elpusztítása értékes és büszke dolog? "Hitetlenek" gyűlölete és elnyomása, erőszakos áttérítése, keresztes háborúk, agymosás, eretnekek megkínzása, tudomány fejlődésének hátráltatása évszázadokon át stb stb folytassam még?

Az őslakos amerikaiak kultúrája amúgy nem volt elég értékes, vagy a hindu és buddhista vallás amit az iszlám lecserélt a mai Pakisztánban, Bangladesben és Indonéziában nem azok?

Ki mondja meg, hogy melyik kultúra és vallás az értékes és melyik, nem? Szóval akkor ki a kulturális imperialista ha nem az aki az egyik kulturát értékesebbnek nevezi a másiknál?

Ha én kitalálok egy vallást amiben minden olyan ember legyilkolására buzdítok aki nem az én vallásomat követi, majd azzal magyarázom, hogy én csak a vallásomat gyakorlom, majd kulturális imperializmust kiáltok arra aki engem ezért bűnösnek tart, akkor rendben lesz minden?

2023. márc. 23. 16:04
 36/44 A kérdező kommentje:
#35: Egyszerű: a bolsevizmus nem értékes, mert értéktelen emberek találták ki a kereszténység és a hagyományok gyűlöletétől fűtve. De ezt egy bolsevik úgysem értené.
2023. márc. 23. 16:12
 37/44 anonim ***** válasza:
89%

#34 férfibol lehet nő, amennyiben a társadalmi nemet tekintjük, vagy nemátalakító műtéttel is. Az anális szexet hetero párok is csináljak, valamint a természetben is előfordul a homoszexualitás. Egy gyereket sem öl meg senki. Életképtelen sejtcsomót eltávolítanak, igen. Mert a nőket is megilleti a testük felett való önrendelkezés joga.

Bár nem akarom mondani, de ez mind pl megjelenik a bibliában is. A könyvklub.

2023. márc. 23. 16:42
 38/44 anonim ***** válasza:
89%

#36 Ha az a bolsevizmus neked, hogy zavar, hogy egy ideológia miatt nyomnak el ártatlan embereket...

Szerintem meg a vallási túlkapások hajaznak a bolsevizmusra inkább, legalábbis egy közös van bennük: mondvacsinált, nem létező bűnök miatt ölnek meg ártatlan embereket.

2023. márc. 23. 16:45
 39/44 A kérdező kommentje:

#37: "férfibol lehet nő, amennyiben a társadalmi nemet tekintjük, vagy nemátalakító műtéttel is. Az anális szexet hetero párok is csináljak, valamint a természetben is előfordul a homoszexualitás. Egy gyereket sem öl meg senki. Életképtelen sejtcsomót eltávolítanak, igen. Mert a nőket is megilleti a testük felett való önrendelkezés joga."

Pont ezt mondom. Ezeknél még a szcientológiában is könnyebb hinni. De egy liberálbolsevik ilyen szintű dogmákat is képes benyelni.

2023. márc. 23. 16:50
 40/44 anonim ***** válasza:
86%
#39 mindegyik általam leírt dolog tudomanyosan igazolt. A szűz kamaszlány gyerekszülésétől kezdve a tenger szétválasztásán át, hogy egyetlen család népesítette be a földet egy kis eső után szerintem vannak hitelbeli problémák a vallások háza táján is.
2023. márc. 23. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!