Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mitől lett ennyire fontos az...

Mitől lett ennyire fontos az LMBTQ, hogy még az afrikaiakra is ezt akarja ráerőltetni az EU?

Figyelt kérdés

"Nagyon felháborodtak az Európai Unióval együttműködő afrikai vezetők, amikor megtudták, mit akar rájuk erőltetni Brüsszel: amennyiben a fekete kontinens államai előnyös kereskedelmi megállapodást akarnak kötni az unióval, módosítaniuk kell az abortuszra és az LMBT-jogokra vonatkozó törvényeiket."

[link]

Szerencsétlen (vagy inkább szerencsés) afrikaiak meg azt se tudták, mi az a transznemű. XD Uganda mindenesetre megadta a választ: halálbüntetést vezetnek be a homoszexualitásért. Ez kicsit durva reakció, de az engem örömmel tölt el, hogy vannak országok, akik anyagi érdekekért nem adják fel a kultúrájukat a balos ideológiáknak. Csak azt nem értem, mitől ennyire stratégiai jelentőségű ez a téma az EU-nak, hogy még egy ilyen kereskedelmi megállapodás mellett is ezt tűzi ki feltételül? Egyszerűen nem értem.

2023. márc. 23. 14:13
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
#15: Nincs joga a balos mozgalmaitoknak minden kultúrát a kedvetekre formálni. A szánalmas fehér emberrel meg tudtátok csinálni, hogy elpusztítottátok a kultúráját, de a világ nagyobbik fele nem vevő a mozgalmaitokra. Afrika, Közel- és Távol-Kelet mind beint az egyenlőségesdinek, és inkább megmarad a hagyományoknál. Ők fognak túlélni, nem mi.
2023. márc. 23. 15:33
 22/44 anonim ***** válasza:
37%
#19 Kitalált, kamu bűntett, mondvacsinált okokon, kamu "erkölcsön" és egy emberek által írt, a mai törvénykezéshez és társadalom értelmezéséhez elavult könyvön alapulva.
2023. márc. 23. 15:33
 23/44 A kérdező kommentje:
#22: Valamiért mindhárom világvallás (keresztény, zsidó, arab) bűnnek tartja.
2023. márc. 23. 15:34
 24/44 anonim ***** válasza:
63%
#23 A vallás is egy kitalált, nem valós dolog valójában.
2023. márc. 23. 15:35
 25/44 A kérdező kommentje:
#23 *muszlim, bocsánat
2023. márc. 23. 15:40
 26/44 anonim ***** válasza:
25%
M i é r t b ű n a sz o d ó m i a???
2023. márc. 23. 15:42
 27/44 anonim ***** válasza:
59%

"Kitalált, kamu bűntett, mondvacsinált okokon, kamu "erkölcsön" és egy emberek által írt, a mai törvénykezéshez és társadalom értelmezéséhez elavult könyvön alapulva."

Én azt értem, de a világ valamennyi törvénye ugyanilyen kitalált. Mindet a világon ember találta ki, nem a marslakók hozták.

2023. márc. 23. 15:45
 28/44 anonim ***** válasza:
30%

"A vallás is egy kitalált, nem valós dolog valójában."

Én például egyáltalán nem vagyok vallásos, mégis a világ legundorítóbb bűnének tartom és egyet értek azzal, hogy a legsúlyosabban is kell büntetni.

2023. márc. 23. 15:47
 29/44 anonim ***** válasza:
68%
#28 de akkor mi alapján tartod bűnnek, ha nem vagy vallásos? A természetben is jelen van a homoszexualitás, tehát akkor szerinted a természetet is kellene büntetni?
2023. márc. 23. 15:49
 30/44 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként vicces, hogy egyes válaszolók ezt a gyarmatosításhoz meg "más kultúrák elnyomásához és átformálásához" hasonlítják, miközben a kereszténység és az iszlám pontosan ugyanilyen alapon terjeszkedett Afrikában és az összes többi kontinensen is xd A kereszténység és az iszlám nevében rengeteg kultúrát pusztítottak el (gondolok itt az amerikai őslakos kultúrákra, ókori egyiptomiak, az indonézek eredetileg hinduk voltak stb), aztán ugyanezen vallások buzgó követői kiabálnak, hogy gyarmatosítják őket ha valaki fel mer szólalni a túlkapásaik ellen?

Az, hogy a kereszténység a gyarmatosítás időszaka előtt soha nem volt jelen Fekete-Afrikában az megvan? Az nem logikai bukfenc kicsit, hogy olyan dologra hivatkozva nyomnak el embereket, amit a "nyugati, fehér ember" erőltetett rájuk, aztán ha valaki a nem tetszését fejezi ki ennek, akkor az a gyamatosítás modern változata?

2023. márc. 23. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!