Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mitől lett ennyire fontos az...

Mitől lett ennyire fontos az LMBTQ, hogy még az afrikaiakra is ezt akarja ráerőltetni az EU?

Figyelt kérdés

"Nagyon felháborodtak az Európai Unióval együttműködő afrikai vezetők, amikor megtudták, mit akar rájuk erőltetni Brüsszel: amennyiben a fekete kontinens államai előnyös kereskedelmi megállapodást akarnak kötni az unióval, módosítaniuk kell az abortuszra és az LMBT-jogokra vonatkozó törvényeiket."

[link]

Szerencsétlen (vagy inkább szerencsés) afrikaiak meg azt se tudták, mi az a transznemű. XD Uganda mindenesetre megadta a választ: halálbüntetést vezetnek be a homoszexualitásért. Ez kicsit durva reakció, de az engem örömmel tölt el, hogy vannak országok, akik anyagi érdekekért nem adják fel a kultúrájukat a balos ideológiáknak. Csak azt nem értem, mitől ennyire stratégiai jelentőségű ez a téma az EU-nak, hogy még egy ilyen kereskedelmi megállapodás mellett is ezt tűzi ki feltételül? Egyszerűen nem értem.

2023. márc. 23. 14:13
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
9%

Érdekes, hogy folyton az LMBTQ illetve a nyugati propagandát emlegetitek a propagandátokban.

Érdekes,hogy folyton a Fideszt hibáztatjátok mindenért és csak terelni tudtok válaszadás helyett.

2023. márc. 23. 14:43
 12/44 anonim ***** válasza:
94%
#12 ki emlegeti a Fideszt?
2023. márc. 23. 14:49
 13/44 anonim ***** válasza:
74%

Nem értem a kérdést. Nem fegyveres erőkkel mentek oda követelni, hanem adtak egy feltételt az előnyös kereskedelemhez. Dönthetnek úgy, hogy nem fogadják el.

Az meg hadd ne legyen már kulturális kérdés, hogy halálbüntetéssel sújtsanak melegeket. Jobboldali vagyok, de ez már nekem is sok.

2023. márc. 23. 14:54
 14/44 anonim ***** válasza:
17%
Pedig számos ország alkalmazza a halálbüntit szodómia bűntette esetén és mint a fenti példa mutatja ezek sora szerencsére bővül. Csak megint mi kullogunk a sor végén. Ez is nálunk lesz legutoljára bevezetve.
2023. márc. 23. 15:13
 15/44 anonim ***** válasza:
83%
Az emberi jogok nem kultúra kérdése. Az emberi jogok mindenkit meg kellene illessenek, nincs az a "kultúrális norma" aminek ezt joga van felül írnia.
2023. márc. 23. 15:16
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

Szaúd-Arábiában mivel büntetik? Szerintem ott is halálbüntetéssel.

Ennek ellenére fontos kereskedelmi partnerei az USA-nak és Nagy-Britanniának. És úgy általában mindenki békén hagyja őket, hogy csináljanak, amit akarnak (országhatáron belül).

2023. márc. 23. 15:19
 17/44 anonim ***** válasza:
23%
Ahol nem halállal ott is börtönnel, ráadásul ilyen tizenévekkel. A szodómia az egyik legsúlyosabb bűn, amit ember elkövethet.
2023. márc. 23. 15:22
 18/44 anonim ***** válasza:
74%
#17 Nem létezik olyan, hogy szodómia, az csak egy elvakult, valláskárosult baromság. A világ jobb helyein ilyen szó a büntetőjogban nincs is értelmezve, teljesen jogosan.
2023. márc. 23. 15:25
 19/44 anonim ***** válasza:
16%
Nem kell a mellébeszélés. Minden országban ahol halállal vagy súlyos börtönévekkel jutalmazzák, ott SZODÓMIA a bűntett HIVATALOS megnevezése!
2023. márc. 23. 15:28
 20/44 anonim ***** válasza:
76%
#19 ez ezek mind fejlett előrehaladott országok, ahol szívesen élnél, ugye?
2023. márc. 23. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!