Mitől lett ennyire fontos az LMBTQ, hogy még az afrikaiakra is ezt akarja ráerőltetni az EU?
"Nagyon felháborodtak az Európai Unióval együttműködő afrikai vezetők, amikor megtudták, mit akar rájuk erőltetni Brüsszel: amennyiben a fekete kontinens államai előnyös kereskedelmi megállapodást akarnak kötni az unióval, módosítaniuk kell az abortuszra és az LMBT-jogokra vonatkozó törvényeiket."
Szerencsétlen (vagy inkább szerencsés) afrikaiak meg azt se tudták, mi az a transznemű. XD Uganda mindenesetre megadta a választ: halálbüntetést vezetnek be a homoszexualitásért. Ez kicsit durva reakció, de az engem örömmel tölt el, hogy vannak országok, akik anyagi érdekekért nem adják fel a kultúrájukat a balos ideológiáknak. Csak azt nem értem, mitől ennyire stratégiai jelentőségű ez a téma az EU-nak, hogy még egy ilyen kereskedelmi megállapodás mellett is ezt tűzi ki feltételül? Egyszerűen nem értem.
Érdekes, hogy folyton az LMBTQ illetve a nyugati propagandát emlegetitek a propagandátokban.
Érdekes,hogy folyton a Fideszt hibáztatjátok mindenért és csak terelni tudtok válaszadás helyett.
Nem értem a kérdést. Nem fegyveres erőkkel mentek oda követelni, hanem adtak egy feltételt az előnyös kereskedelemhez. Dönthetnek úgy, hogy nem fogadják el.
Az meg hadd ne legyen már kulturális kérdés, hogy halálbüntetéssel sújtsanak melegeket. Jobboldali vagyok, de ez már nekem is sok.
Szaúd-Arábiában mivel büntetik? Szerintem ott is halálbüntetéssel.
Ennek ellenére fontos kereskedelmi partnerei az USA-nak és Nagy-Britanniának. És úgy általában mindenki békén hagyja őket, hogy csináljanak, amit akarnak (országhatáron belül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!