Miért problémája az Usanak az hogy Kína adna fegyvert az oroszoknak, míg ő ugyanezt teszi ukránoknál?
Figyelt kérdés
hisztis kisgyerek politika
ezt mivel érveli?
2023. márc. 22. 15:46
21/23 A kérdező kommentje:
mint ha kicsit idegbe nyúltam nálad hogy a kérdésemben már putyin mosdatását látod.
szerintem ahogy az usának se tetszett a kubában levő rakéták, ugyanúgy az oroszoknak se tetszett ukrajna belpolitikájába való beavatkozás és felfegyverzés. ennek a háborúnak megvannak az orosz, ukrán, amerikai és európai felelősei, ez amolyan "csapatmunka" volt.
azt se mondtam hogy ukrajna nem védekezik, arra gondoltam hogy tett azért hogy idáig fajuljon, mint ahogy a többiek is.
2023. márc. 23. 19:32
22/23 anonim válasza:
Ez csak az usákok kiváltsága lehet! Ahogy konfliktusokat szítani, miegymás.
23/23 Jeffrey Spender válasza:
# Koplárovics Béci
Szerinted mégis mi zajlott 2014 - 2022 között Ukrajnában ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!