Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért problémája az Usanak az...

Miért problémája az Usanak az hogy Kína adna fegyvert az oroszoknak, míg ő ugyanezt teszi ukránoknál?

Figyelt kérdés

hisztis kisgyerek politika

ezt mivel érveli?

2023. márc. 22. 15:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert a legfőbb ellenségük pénzt keres, a második legfőbb ellenségük pedig fegyvereket szerez.
2023. márc. 22. 16:50
 12/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
65%
Egyelőre nem Ukrajna indított katonai támadást orosz területek ellen, hanem fordítva. Azért ez egy elég nagy különbség a két ország között. Mondhatnám, hogy ez még a Holdról is látszik. Persze van az szemellenző, ami ezt eltakarja, és van az a visszamaradott elmeállapot, amikor az ember nem tud , vagy nem akar különbséget tenni.
2023. márc. 22. 18:58
 13/23 anonim ***** válasza:
67%
Hihetetlen, hogy nem érted.
2023. márc. 22. 19:01
 14/23 anonim ***** válasza:
52%
#12 Nem igaz. Oroszország egy 2014 óta zajló polgárháborúba avatkozott be, amit az USA indított el a demokratikusan megválasztott Janukovics elnök erőszakos elmozdításával.
2023. márc. 22. 19:20
 15/23 A kérdező kommentje:

értem én, kicsit ironizálni próbáltam azzal hogy miért problémája.

az esetleges usa magyarázatra lettem volna kíváncsi.

én értem az agresszió részét is, csak ez az ukrán oldali. erről megvan az orosz vélemény is, ha mindkét oldal szemszögéből akarjuk nézni.

2023. márc. 22. 19:43
 16/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
55%

"#12 Nem igaz. Oroszország egy 2014 óta zajló polgárháborúba avatkozott be, amit az USA indított el a demokratikusan megválasztott Janukovics elnök erőszakos elmozdításával."

Aha. Persze. Én is olvastam a féknyúzdotkomon. Igazad van, tényleg így történt. Élj boldogan ebben a tudatban. Merthát boldogok a lelki szegények, hiszen övék a mennyek országa.

2023. márc. 22. 20:28
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

"Oroszország egy 2014 óta zajló polgárháborúba avatkozott be, amit az USA indított el a demokratikusan megválasztott Janukovics elnök erőszakos elmozdításával."

Miket ki nem talalnak ezek a ruszkik, hogy legitimalni probaljak a teruletszerzo haborujukat :D

2023. márc. 22. 21:07
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
#16, #17 Hát persze. Mindig is Eurázsiával álltunk hadban :)
2023. márc. 23. 07:38
 19/23 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

nem szeretnék senkivel szemben offenzív lenni, csak kérdezem (#16 és #17) hogy ti úgy gondoljátok hogy az usa és ukrajna teljes mértékben ártatlan, a mostani háborúval kapcsban? hogy egyszer csak egyikből másik pillanatra az oroszok támadtak minden előjel stb nélkül? és kérem ne jöjjön senki 1956-tal stb, csak a mai helyzettel. köszi

2023. márc. 23. 07:48
 20/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
39%

"ti úgy gondoljátok hogy az usa és ukrajna teljes mértékben ártatlan, a mostani háborúval kapcsban? "

Nincs olyan konfliktus, aminek csak katonai akció lehet a megoldása. Én így vélem. Ha tetszik, ha nem: Ukrajna védekezik. Ezt lehet mindenféle kitalált dolgokkal aláásni, csak épp magadból csinálsz hülyét, ha megteszed. Igen, valóban megcibálta a medve bajuszát. A medve meg volt olyan hülye, hogy felült a provokációnak, most meg mindennel próbálja a maga igazát bizonygatni. De embert nem ők öltek először. Területet sem ők kezdtek elfoglalni.

"hogy egyszer csak egyikből másik pillanatra az oroszok támadtak minden előjel stb nélkül? "

Előjele nyilván volt. De attól, hogy előre közlöd valakivel, hogy nagyon meg fogod verni, ha..., attól még nem leszel jófiú. Márpedig ti itt olyan módon mosdatjátok Putyint, hogy 100%-ra lehet venni, hogy szerelmesek vagytok belé.

2023. márc. 23. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!