Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hol van a covid vírus mostanában?

Hol van a covid vírus mostanában?

Figyelt kérdés
Politikusok irányítják a vírust,rendelésre terjed?hatvanezren mentek orvoshoz a héten influenza jellegű tünetekkel.itthon,az előtte való héten még többen miközben a covidnak híre-hamva sincs.ez hogyan lehetséges?
2023. márc. 19. 05:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
19%

Korábban is meg ma is egy átlag felsőségúti megbetegedést nem szimplán egy vírus okoz, hanem egy koktél, amiben van mindenfajta koronavírus, rhinovírus, szezonális influenza vírus, stb…

Azoknál lesz jobban, akik egészségtelenül élnek. Erre tipikus példák a trendi fiatalok is, multiknál egy légterű iroda, napi 1 óra mozgás jó esetben, az sem szabad levegőn hanem edzőteremben, tartósítószeres és adalékanyagos ételek és italok, gyógyszerek meg gyógyszerjellegű készítmények fogyasztása, meg még esetleg heti pár alkalommal túlzott alkohol fogyasztás, még rosszabb ha még dohányozik is, ha csak alkalmanként is…

2023. márc. 19. 07:15
 12/32 anonim ***** válasza:
93%
Haver anyja most halt bele, intenzív aztán jobban lett.. 1 napra rá,belehalt
2023. márc. 19. 07:20
 13/32 A kérdező kommentje:
Lehet hogy itt van közöttünk de mégsem foglalkoznak vele.nem írnak róla,nincs kampány sem az oltásokról.teljes a fordulat a kommunikációban a korábbiakhoz képest.
2023. márc. 19. 07:53
 14/32 anonim ***** válasza:
47%
Most a háború a slágertéma.
2023. márc. 19. 08:09
 15/32 anonim ***** válasza:
77%

Aki be akarta magát oltatni, az beoltatta magát, aki nem, az akármilyen kampány után se fogja magát beoltatni. Volt naponta is annyi halott, mint amennyi most hetente, mégse győzte meg őket, akkor most miért vennék komolyan?!

Ráadásul most az Ukrajna elleni háború "sokkal izgibb téma", egy témát kell folyamatosan tolni a goebbelsi propagandagyárnak. Most a szankcióellenesség.

2023. márc. 19. 08:13
 16/32 anonim ***** válasza:
62%

ma 07:53

Mivel már nincs kockázata az egészségügyi rendszer túlterhelésének. Ezt magyarázzuk 2020 márciusa óta, és még mindig nem világos egyeseknek.

2023. márc. 19. 08:39
 17/32 Koplárovics Béci ***** válasza:
41%

"Politikusok irányítják a vírust,rendelésre terjed?"

Igen, a vírusok pontosan így működnek. Ezt minden hülye tudja. Főleg ők.

2023. márc. 19. 09:28
 18/32 anonim ***** válasza:

Kínai laborban a mongol kínai határ mellett.

Fejlesztgetik nyugi ha jön a javított változat na akkor lesz halott elég!

2023. márc. 19. 10:08
 19/32 anonim ***** válasza:
93%

Én februárban kaptam el, de korábban többször átment rajtam, különösen az első volt kemény. Kétszer oltottak, így volt azért valami védettségem talán, bár elég régen volt.

Nem vagyok benne biztos, hogy covid volt, de hangsúlyozom, hogy az influenzától még sosem estem ágynak.

Ez most úgy kezdődött, hogy hirtelen hányingerem lett, de olyan erős, hogy a fürdőszobában a mosdóba kényszerültem hányni, de legnagyobb meglepetésemre az öklendezés nem a gyomromból jött, hanem a mellemből. Egy csomó habot öklendeztem fel a tüdőmből, egészen elképedtem.

Vedeltem a kamillás, gyógyfüves teát és inhaláltam diaphulmannal, de csak rövid időre hatott, csak jött a hab a tüdőmből, de rengeteg.

Végül erős házipálinkát vettem a számba és rászívtam a levegőt, úgy hogy az alkoholgőz a tüdőmbe jusson, na az hatott, elég volt nyolcszor, tízszer megcsinálni és tudtam aludni pár órát, majd négy-öt nap után fel is tudtam kelni, de eltartott még legalább egy hétig.

Ha elkapod, próbálkozz te is alkoholgőzzel, az kitisztít. Nem fontos lenyelni, a lényeg hogy kipucolja a tüdőt.

2023. márc. 19. 11:17
 20/32 anonim ***** válasza:
16%
Úgy,hogy nincs és nem is volt olyan,hogy "covid".Az emberek az "oltás"-aiktól betegek.Jól át lett b@szva mindenki,akinek volt egy csöpp esze,az nem ment holtakozni.Most a sok "oltott" élvezheti a holtásai hatását.Más országokban kiugróan magas a halálozás,de a sok "oltott" csak a homokba dugja a fejét és tagad,tagad,tagad,véletlenül sem fogják beismerni a tévedésüket.Itt,ezen az oldalon is ezt csinálják és mindent egy "vírus"-ra fognak,de még alapvető biológiai dolgokkal sincsenek tisztában.A valós tudás hatalom és az ostoba birka embereket könnyű manipulálni,félelemben tartani ezzel a "covid",meg hasonló kitalációkkal.Minden a kontrolról szól,a coviditák viszont már az életben nem fognak felébredni,túl kell lépni rajtuk.
2023. márc. 19. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!