2/11 anonim válasza:
Itt van , csak most más a fő téma, elég sok bajt okoz most is.
3/11 anonim válasza:
Minek fújnák fel? Van védőoltás, adasd be ha félted magad, ennyi, kész. Ha pedig nem kell, akkor hát nem kell, ilyenek miatt nem fognak ismét lezárni mindent.
4/11 anonim válasza:
"Az oltások használnak" 🤡, persze bizonyos érdek köröknek biztosan.
5/11 anonim válasza:
Dr Orbán úr aztat is meg álítota!
6/11 anonim válasza:
Az elmúlt 3 hónapon belül 2 családtag és 2 ismerős kapta el.
7/11 anonim válasza:
Most nem a covid a fő téma,hanem a háború,most azzal tartják frászban akit lehet.Plusz a megállíthatatlan mértékű áremelkedés és a horror összegű rezsiszámlák.
Ha majd kicsit lenyugodnak az emberek akkor megint előszedik a covidot,hogy azért mégse legyen egy kis nyugtunk se.
Attól függetlenül a covid most is jelen van,sok a beteg,csak most kicsit változott a fontossági sorrend.
8/11 anonim válasza:
Jelenleg aktív fertőzöttek:
15,485,555 fő.
Enyhe állapotban:
15,448,903 ( 99,8 %)
Súlyosabb:
36,652 ( 0,2 %)
Összes eddigi regisztrált fertőzött:
632,693,732 fő.
Ebből meggyógyult:
626,052,563 ( 99 %)
Meghalt:
6,641,169 ( 1 %)
Egy vicc az egész. Mondjuk mindigis az volt..
9/11 anonim válasza:
8. De ezt hiába mondod az elvakultaknak.... az elejétől fogva ezt mondtam, h sokkal többen haltak meg más betegségekben, ezért kellett országokat lezárni, szektorokat tönkretenni?
10/11 anonim válasza:
#9 Hidd el, én pontosan tudom, hogy aki elvakult, az sosem fogja tudni ezt felfogni. Mesterséges vírus volt, mesterséges pánikkeltéssel. Nem ettől a kis szartól akarták megmenteni a világot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!