Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hol van a covid vírus mostanában?

Hol van a covid vírus mostanában?

Figyelt kérdés
Politikusok irányítják a vírust,rendelésre terjed?hatvanezren mentek orvoshoz a héten influenza jellegű tünetekkel.itthon,az előtte való héten még többen miközben a covidnak híre-hamva sincs.ez hogyan lehetséges?
2023. márc. 19. 05:11
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
76%
Pontosan így. Jól érzed.
2023. márc. 19. 05:30
 2/32 anonim ***** válasza:
78%
Bennem, mostanában távozott és még mostanában sem kivánom senkinek, hogy 3 hétig úgy rottyon legyen, hogy ebből 1,5 hétig szó szerint felkelni se tudjon az ágyból. Ne akard elkapni ezt a covid virust mostanában sem.
2023. márc. 19. 05:38
 3/32 anonim ***** válasza:
30%
Megijedt Putyintól,és elbújt.
2023. márc. 19. 05:50
 4/32 anonim ***** válasza:
66%
Úgy lehetséges, hogy 2021 tavaszán megindult a tömeges oltás és onnantól kezdve már nem tudta túlterhelni az egészségügyet a koronavírus.
2023. márc. 19. 05:50
 5/32 anonim ***** válasza:
3%
2-es tuti oltott.
2023. márc. 19. 05:53
 6/32 A kérdező kommentje:

4) annak már 2 éve..nem oltottak be mindenkit, plusz az emlékeztető oltásokat sem vette fel a többség az idén.bár ha ezz tudod cáfolni adatokkal akkor hajrá.

Egyébként pedig:

[link]

[link]

A hatástalan kínait meg sem említem már..

2023. márc. 19. 06:09
 7/32 anonim ***** válasza:
92%
5-ös. 2es vagyok, nem, tutira nem vagyok oltott. Viszont 2 éven belül másodjára kaptam el, és az első ugyanilyen gáz volt. 39 éves vagyok, aktivan mozgok, macskasör és pollenalergiát leszámitva nincs krónikus betegségem sem és ennek ellenére a második héten mentőt kellett hivni, mert nem kaptam levegőt, bár a doki szerint csak pánikoltam, de senkinek sem kivánom ezt a helyzetet. A feleségemen ugyanigy ment át, ő sem oltott. Viszont a 70 éves anyám szintúgy elkapta, ő 2x oltott, és gyakorlatilag ugyanilyen tüneteket produkált, azt leszámitva, hogy rajta gyorsabban átment, 2 hét alatt kijött belőle.
2023. márc. 19. 06:16
 8/32 anonim ***** válasza:
5%
Tehát valóban az agyból indul. Mégis igaz.
2023. márc. 19. 06:19
 9/32 anonim ***** válasza:
58%
8as, teljesen, a 40 fokos lázt is nehéz lenne előidézni, ha nem lenne agy hozzá, mint, ahogy a fulladás is. De maga az ember sem létezne agy nélkül, szal, ha az agy megszünne, akkor betegség sem lenne.
2023. márc. 19. 06:23
 10/32 anonim ***** válasza:
97%

Én, és anyám, akivel együtt élek, kb. egy hónapja kaptuk el.

A nővérem, aki a város másik végén lakik, és nem találkoztunk, 3 hete.

A bátyám, aki a város harmadik oldalán lakik, 2 hete, fia, aki külön lakik mindenkitől a barátnőjével, szintén három hete. A lányának a barátnője 2 hete.

És ezek teszttel igazoltak.

Nem mind súlyos tünetekkel,

Van covid, csak nem mindenki jelenti be. És vannak a COVID-nak halálos áldozatai is, csak már nem tájékoztatnak róla annyira.

Az, hogy megírják, hogy van némi minimális kockázat erre, arra, nem jelent nagy hűhót, minden gyógyszerre ráírnak ezt-azt.

Viszont a covidnak - különösen az oltatlanoknál sokkal nagyobb kockázat van. Főleg volt, amikor még súlyosabb variánsok voltak.

Most is vannak halálos esetek.

2023. márc. 19. 06:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!