Igaza lehet az LMBTQ-s aktivitsának Gyurcsány parlamenti mutatványáról vagy csak eltúlozza?
Figyelt kérdés
„Elég lesz a nők és lányok nyilvános, beleegyezés nélküli puszilgatásából, tapogatásából, a derékra csúsztatott kezekből, a bizalmaskodó fülbe sutyorgásból, a kézcsókokból.” ” – fogalmazott az LMBTQ-aktivista.
Viszont ugyanakkor pont a hálát fejezte ki egy nőnek. Kihangsúlyozta hogy milyen fontos a nő [link]
2023. márc. 13. 11:16
A kérdező szavazást indított:
igen, pedig igaza van
talán, eltúlozza
nem, éppen hogy kihangsúlyozza a nők fontosságát
9 szavazat
2/7 anonim válasza:
Szerintem itt nem az a lényeg, hogy egy LMBTQs mit gondol, hanem az, hogy úgy komplett módon az embereknek mi a véleménye.
Szerintem ocsmány volt, amít Gyurcsány művelt.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ebben a történetbe pont jelentéktelen, hogy LMBTQ aktivista mondta. Normális ember nem intimizál idegen nőket.
4/7 anonim válasza:
Ebben kb. mindenkinek igaza van, hogy a böszme "szépen köszöntötte" újdonsült csicskáját.
A dékánál még mindig van lejjebb.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem volt idegen nő. hisz párttag aki fontos pozíciót kapott
2023. márc. 13. 12:08
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne írjuk elő, ki mit csinálhasson. Feri csak magáról állított ki bizonyítványt meg a pártjáról azzal, amit művelt.
7/7 anonim válasza:
Az érintett nőt zavarta? Nem. Másnak mi köze hozzá? Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!