Miért mindig a nyugatot szidjuk, mint Gyurcsány, Biden, dollárbaloldal, Soros stb. keletet pl. Putyint miért nem, amikor kirobbantott egy háborút ő miatta van az egész, ő vert át minket hogy sokkal olcsóbban kapjuk a gázt stb.?
Nem tudom, kérdező, te miért mindig a nyugatot szidod, én nem szoktam így tenni és a médiában sem ezt tapasztaltam.
vagy nálatok a ballib médiabuborékban ez megy?
Nézzük sorban:
- Gyurcsány lenne a Nyugat? :D
- Biden egy demens vén apóka. Nem szidjuk, csak röhögünk rajta.
- Dollárbaloldal = USA-ból érkező törvénytelen kampánytámogatás.
- Soros egy aljas tőzsdespekuláns. Kérdezd meg a briteket, hogy ők vajon szeretik-e, miután kis híján bedöntötte az angol Fontot.
- Putyint már számtalanszor elítéltük. Novák Katalin is elítélte. Egy háborús agresszor. Viszont egész Európának szüksége van az orosz nyersanyagra, ha tetszik, ha nem.
- Még Kínát is elítélem, mert lábbal tiporja az emberi jogokat. Viszont épp egy 6000 milliárd forintos bizniszt készülünk nyélbe ütni velük.
Nem tudom, te mindig a nyugatot szidod? Az ukrán fegyveres konfliktus pedig 2014-ben kezdődött, és az amerikaiak által szervezett / támogatott puccs robbantotta ki, nem pedig Putyin.
A gázt pedig tényleg olcsóbban kapjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!