Eltörölték a nyugdíjkorhatárt Törökországban.Itt meg fel akarják lassan vinni 70 évre?
Szerintem jó ötlet.
Mondjuk én inkább a 40 évhez ragaszkodnék.
Továbbá, lehessen utólag éveket "venni".
Plusz, legyen lehetőség korai nyugdíjazáshoz.60 éves kortól.
Szerintem ott ki lesz fordítva a dolog, ami az én olvasatomban annyit jelent, hogy NEM akkor mész nyugdíjba, amikor akarsz, hanem éppen ellenkezőleg, gyakorlatilag KIHALSZ a munkahelyedről, azaz akkor mész nyugdíjba, amikor már foglalkoztatásra alkalmatlanná válsz (ezt nyilván nem orvosi vizsgálattal fogják kimondani, hanem egész egyszerűen csupán annyit jelent majd, hogy nem lesz Törökországban olyan cég, amely hajlandó lenne foglalkoztatni, alkalmazni).
Szép is lenne, ha azt jelentené, hogy 50-55 évesen meg max. ilyen 60 évesen, huszon,- meg harmincegynéhány év munkaviszonnyal a hátuk mögött továbbra is mindenki elmehetne nyugdíjba... ettől felesleges tartani a törököknél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!