Megnéztem, a háború előtt, annyira vegzálták a magyarokat az ukránok, hogy 211000 diák összesen 729 magyar nyelvű intézményben tanulhatott magyarul. Na ehhez képest, Magyarországon tavaly szeptemberben nyilt meg az 1 db, vagyis első ukrán nyelvű iskola.
2023. márc. 11. 09:33
12/17 anonim válasza:
Ha már ezt hoztad ide példának akkor számtalan ellenpéldát lehetne hozni ahol pont fordítva történtek az atrocitások. (Szögi Lajos esete satöbbi.) Ellenben a kérdés még adott, hogy te olyannak képzeled a jószomszédi viszonyt ahol a fenyegetőzés megy? Vagy úgy kell érteni a kisebbségek helyzetének kezelését, hogy kreálnak egy nyelvtörvényt ami egyértelműen diszkrimináló?
2023. márc. 11. 09:33
13/17 anonim válasza:
Én úgy képzelem a jószomszédi viszonyt, hogy nem törekszünk MIMAGYAROK arra, hogy rossz viszonyunk legyen a szomszédunkkal. Jelen pillanatban az a helyzet, hogy a szlovákoktól, a románokig, mindenkivel rosszban vagyunk, a legtöbb európai ország békében tud élni egymással, csak mi nem.
2023. márc. 11. 09:40
14/17 anonim válasza:
Zelenszkij már elvesztette a kapcsolatot a valósággal erőszakkal soroznak embereket és korlátozzák a jogokat pl börtöbt kapsz pár dologért ha megemlíted hogy hány halott lehet plusz vagonokban tárolják az ukrán katonák holtesteit és megvyn szabva naponta hány temetést szabad elvégezni eléggé durva ami most ott folyik.
2023. márc. 11. 09:43
15/17 anonim válasza:
"Én úgy képzelem a jószomszédi viszonyt, hogy nem törekszünk MIMAGYAROK arra, hogy rossz viszonyunk legyen a szomszédunkkal. Jelen pillanatban az a helyzet, hogy a szlovákoktól, a románokig, mindenkivel rosszban vagyunk, a"
Tehát te olyan külpolitikát szeretnél mint a maszopszadeszé volt, akik mindenki előtt zsírozták a 3.14csájukat. Akkor kik idején fordították vissza a köztársasági elnököt a szlovák határon és becézték "kócos asszonynak" a külügyminisztert? Szóval a megalkuvós sem volt valami jól bevált. Én jobban preferálnám az olyat, ami nem tolja túl mint a fidesz és hadakozik mindenkivel, de nem is a pucsítóst, aminél kb. mindenki a lábtörlőjeként nézné az országot. De azt hiszem már eléggé eltértünk a kérdés eredeti mivoltától.
2023. márc. 11. 09:49
16/17 anonim válasza:
Nem, én olyan külpolitkát szeretnék legalább, mint a lengyeleknek van, ott is csinálnak baromságokat, mint most a németektől követelni utólag nemtom mennyi milliárd eurót, de alapjáraton békében élnek a szomszédokkal, pedig tőlük is vettek el területeket, őket is hurcolták már meg.
De a legjobb az lenne, ha olyan lenne a külpolitikánk, hogy ne allázunk meg mégjobban egy amúgy is megtámadott országot és ne nézzük le őket azért, mert hisznek valamiben és harcolnak érte.
2023. márc. 11. 09:53
17/17 anonim válasza:
#16 szerbiával jóban vagyunk ausztriával is horvátokkal is szlovákokkal sincs rossz kapcsolatunk románokkal kb semleges egyedül ukrajna ami gondot jelent de nem lehet mindenkivel jóba lenni sajna ilyen az élet nekik kell tenni érte nem mindig nekünk. Az hogy Ukrajna nem szeret minket nem baj mivel egy csóró fos ország semmit nem veszítünk velük így is kell bele önteni a pénzt hogy életbe maradjon Oroszország meg nem kéreget mint 1 csöves.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!