Nem unjátok ezt a háború témát?
Figyelt kérdés
Ez is olyan mint a korona vírus szomorú helyzet sajnos én is szeretném hogy béke legyen de szerintem felesleges minden nap ezen kattogni a szakértőknek úgyse tudunk semmit tenni ez ellen van más téma is amiről lehet még beszélgetni szerintem.2023. márc. 10. 19:29
3/7 anonim válasza:
Hát jó lenne ha nem lenne háború és akkor ez a téma sem lenne, örülnék neki.
4/7 anonim válasza:
Nem. Én szeretem a hábit mer csökkenti a túlnépesedést.
5/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezt nem lehet úgy kezelni, hogy megtörtént, majd odanézünk 1 év múlva, hogy mi a helyzet, mert ez egy folyamat. Konkrétan nem csak Ukrajna támogatásáról van szó, hanem mi finanszírozzuk azt, hogy legyen az országban fizetés, ellátások, részese vagyunk ennek, ha nem is közvetlen katonai értelemben. Ez nem egy leves, ami fő, aztán majd kész van egyszer, ezt az ételt állandóan kavargatni kell, hogy le ne égjen.
6/7 anonim válasza:
Unni? Amikor kb. azon dolgoznak hogy világháború legyen?
7/7 anonim válasza:
Rohadtul unom, de sajnos ez a valóság, hogy a szomszédban háború van. Szólj Putyinnak, hogy hagyja abba az agressziót, biztos megáll majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!