Szerintetek befolyásolná a háború kimenetelét ha Kina is beszáll a háborúba az oroszok oldalán ?
Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 11:50
2/13 anonim válasza:
Befolyásolná. Más kérdés, hogy a kínaiaknak érdekük az oroszok meggyengülése.
3/13 A kérdező kommentje:
Miért konkrétan mi történe ha csatlakoznának ?
2023. márc. 9. 12:00
4/13 anonim válasza:
Miért szállna be? Kínának ugyanúgy ellenfele oroszország is. A világ nem kétpólusú hanem 3-4. Ráadásul kínának jobb ha oroszország és európa együtt gyengül, valamint amerika is ukrajnával foglalkozik tajvan helyett.
5/13 A kérdező kommentje:
Mert ezt a kérdést is láttam a médiában ezért irtam egyébként nem irtam volna ki ennyi.
2023. márc. 9. 12:07
6/13 anonim válasza:
Európa, Kina egyik legnagyobb felvevőpiaca és elég sok befektetésük van jelenleg ebben a térségben, elég csak a mindentmegváltoztató akksigyárakra gondolni. Ha beszálnának, az nyilt 3. VH lenne. Mi sem maradnánk ki. Mi értelme lenne ennek?
7/13 A kérdező kommentje:
Semmi értelme nem lenne
2023. márc. 9. 12:17
8/13 anonim válasza:
Nem egyértelmű a világban, mit jelent, hogy beszállni, milyen támogatástól lehet azt mondani valakire, hogy beszállt ebbe a háborúba.
9/13 Dzsonszi válasza:
Kína közvetlenül semmiképp nem fog beszállni az orosz ukrán háborúba, nagyon max fű alatt fegyvereket ad az oroszoknak.
Taiwan már más kérdés viszont, kiváncsi vagyok hogy milyen tanúságot szűrnek le most a kínaiak a NATO hozzáállásából. Inkább megjobban megakarják támadni Taiwant látván hogy a NATO támogatásának jó részét most Ukrajnának szenteli vagy kevésbé, félve attól, hogy ellenük is ilyen erős választ kapnának.
10/13 anonim válasza:
#9 azert taiwannak olyan támogatást nyújtani nem lenne egyszerű tekintve hogy egy sziget és kína totális blokád alá tudja vonni, a közelmúltban ezt megtette párszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!