Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi történik Hollandiában, ami...

Mi történik Hollandiában, ami miatt ennyire sikeresek?

Figyelt kérdés

Nézegettem OECD statisztikákat és azt látom, hogy amíg egy magyar munkavállaló majdnem 50 hetet dolgozik az 52-ből, addig egy holland valamivel több, mint 30-at(33).

Ez mi?

Ezek szerint 20 hetet azaz, mint 5 hónapot hol van?

Ha nem heti 40 órát dolgozik, akkor meg heti 3 napot dolgozik?

Vagy ha 5 napot, akkor ilyen 3 órákat naponta?

Emellé ott van a másik oldalon a magas átlagbér.

Nettó 2500 euró.

Az 1 millió forint.

Hogy jön össze a heti pár óra munkából?

2023. márc. 10. 10:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

18# Nekem magyarországról is vannak külföldi barátaim, spanyolországban már voltam is náluk. Nem kell elhinni mindent amit a TV-ben mondanak, a külföldiek sokkal barátságosabb, közvetlenebb emberek mint a magyarok.

A haverom adott pl ingyen szállást és kajálni is meghívott sokszor pedig nem gazdag.

2023. márc. 10. 12:06
 22/23 anonim ***** válasza:
21: emberfüggő is, van, aki egy idegen országba költözve egy idegen kultúrában nem tudja úgy feltalálni magát, hogy barátokat szerezzen, és így ugyan többet keres, csak a szociális élete nem lesz ugyanaz, mint egy ismerős környezetben
2023. márc. 10. 13:52
 23/23 anonim ***** válasza:
49%
A holland gyarmatosító nép volt. Átlagban mindegyik ilyen jól él ma is.
2023. márc. 10. 19:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!