A háború pártiakat miért érdekli annyira ez a háború? Miért kell úgy tenni szinte mintha Putyin Svédországot vagy Finnországot támadta volna meg?
Figyelt kérdés
Most főként a nem fideszesek és az Ukrajna mellett kiálló szankciókat/minden egyebet támogatókra gondolok. Bármennyire is utálom a fideszt ebben a kérdésben “igazuk” van még ha az állítólagos okuk erre valójában hazug is. De engem nem igazán érdekel ez a háború mert már az első 2 hét után unalmassá vált számomra és semmiben nem befolyásolja az életem, pláne nem pozitívan. Azt akarom hogy vége legyen de azóta is Európa és az USA segítenek elhúzni a háborút ami csak még több áldozattal jár. A legjobb lett volna ha Ukrajna el se kezdte volna ezt a háborút hanem egyből megadják magukat és akkor talán sokkal kevesebb áldozattal járt volna ez a háború. Ezért sem látom ennek értelmét. Egyébként “Orosz ellenes” vagyok és utálom Putyin-t de Ukrajna talán jobb hely volt valaha bármivel is Oroszországnál hogy a nacionalizmuson kívül bármi oka is legyen ennek a háborúnak? Nyilván ha Például Svédországot támadta volna meg akár egyenesen a 3. világháborút is hajlandó lennék támogatni Svédország megmentésért de Svédország Európa része és az egyik legfejlettebb ország.2023. márc. 5. 18:56
11/50 anonim válasza:
Kérdező, úgy gondolod, hogy ez így rendben van? Én nem.
12/50 A kérdező kommentje:
Az Afrikai éhezés se érint de nyilvánvalóan nem akarok hogy legyen. Attól még hogy nem érint zavar hogy ez történik. Na meg hiába nincs semmi befolyása az életemre ha azért néha még mindig valamilyen félelmet kelt bennem. Viszont Európa gazdaságára ez rossz hatással van az USA gazdaságára meg pozitívval. “Orosz ellenes” vagyok ugyan de az USA-ról se vagyok jobb véleménnyel csak Oroszország legalább mindenhogy gyenge. Ha megerősödik Ukrajna elfoglalásával Oroszország még úgy is gyenge marad. Csak atom fegyvereik vannak meg fejlett rakéta technológiájuk, de a hadászatot leszámítva minden más téren elmaradottak. Ezért bár örülnék Oroszország bukásának de annyira nem érdekel hiszen a gazdaság az ami számít Oroszország pedig gazdaságilag mindenképpen csak bukott volna egy háborúval.
2023. márc. 5. 19:34
13/50 anonim válasza:
Teljes mértékben igazad van kérdező, ezért kellene Putyinnak azonnal feladnia a harcot, visszavonulni Mordorba, a Krimre visszatenni az eredeti ukrán táblákat és hazafele bocsánatot kérni mindenkitől az értelmetlen vérontásért.
14/50 anonim válasza:
Fanatikus háborúpárti liberálisokkal vitatkozol, kérdező. Nincs értelme.
15/50 A kérdező kommentje:
Ok, de ha ezt nem teszik akkor a másik megoldás az hogy Ukrajna vet véget a háborúnak nem?
2023. márc. 5. 19:48
16/50 anonim válasza:
Ja, az ukránok kezdték a háborút, mert nem adták meg magukat…🤦♀️
17/50 anonim válasza:
Nem, az ukránok nem tudnak hazamenni, hiszen ők már alapból otthon vannak.
18/50 anonim válasza:
Fanatikus háborúpárti liberálisok. Ez igen, ezt már nevezem.xD
19/50 A kérdező kommentje:
De most miért számít ki kezdte? Ettől még ugyanúgy sok állat és ember életébe kerül, köztük gyerekekébe. Egy háborúhoz mindig 2 fél kell.
2023. márc. 5. 19:59
20/50 anonim válasza:
Miért, ha megtámadnak valakit, akkor mi a helyes teendő? Megvárja hogy leigázzák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!