Fideszesek! Mit szóltok ahhoz, hogy Orbán Viktor egyik barátja, Alekszander Vucsics elnök úr átállt Ukrajna és a Nyugat oldalára?
Az a szerb-orosz szerelem, párkapcsolat végét jelentené. 😀
Elárulok apa egy titkot!!
A szerbek a büdös életbe oroszszimpatizansok voltak, és lesznek mindig.Jobb ha tudod!Ott születtem és éltem köztük,nagyapám szerb volt. Pontosan tudom milyenek.
Átadtak(ha egyaltalán igaz a hír)nehány xaros rozsdás flintát,hogy befogják a brüsszeli szavazó zsűri pofáját.Mert kétségeid ne legyenek "hogy 10 xer előrebb vannak mint az ukránok,de ez nem számít,csak a se..nyalás.Ezért a demokratikus ukrajna már holnap az eu tagja lenne, ha lenne akkora mocskos arca valamelyiknek, aki ezt elő merné venni,szemben Szerbiával,mert az nem kedvenc ,hanem csúnya ország vadrlayenéknek!!Ezért nem lesz könnyen eu tag sem,hanem mindenféle kívanalmak után majd megfontolják!!
Max ennyi történt és nem több!!
Szerbiat szerintem nem kene bevenni az euba
Oroszpartiak menjenek moszkvahoz nekunk nem kellenek az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!