Nemjuteszembesemmi49 kérdése:
Akik Fideszesek, és támogatják Putyin háborúját, azok tulajdonképpen milyen erkölcsi megfontolásból, milyen elvekből is támogatják a háborút?
Figyelt kérdés
Azon megfontolásból, hogy nem engedték magyarul tanulni kárpátaljai honfitársainkat az ukránok? Most meg menekülniük kell a saját hazájukból, szerintük ez most így jobb nekik? Vagy annyira sajnálják az orosz kisebbséget Ukrajnában? Ha Putyin komolyan gondolná a kisebbségek megvédését, nem gondolják, hogy akkor már abbahagyta volna a háborút, mert elfoglalta azokat a területeket? Gyilkosságra gyilkossággal kell reagálni? Ki is kezdte tulajdonképpen, nem az oroszok kezdtek el leszakadni Ukrajnáról, hogy ne lépjen be Ukrajna az Únióba? Most komolyan a kis törpeállamok dirigálnak Ukrajnának?2022. máj. 21. 22:17
1/22 anonim válasza:
Én mi hazánkos vagyok, de minden magyargyűlölő korcs nép vesszen. Ukrajnanak meg nincs helye az unioban, Európa egyik legnagyobb putrija volt a háború előtt, korrupció 3x nagyobb, mint itt. Most meg az EU adófizetőknek a pénzen kéne újjá építeni, amit elmondok neked, a kapott pénz az ukrán oligarchák zsebébe fog menni és nem a néphez.
2/22 anonim válasza:
Akik ilyen hülye kérdést írnak ki és nem fogják fel, hogy senki nem támogatja Putyin háborúját, azok tulajdonképpen milyen erkölcsi megfontolásból, milyen elvekből is hazudnak állandóan hülyeségeket?
3/22 anonim válasza:
Mert az oroszok édestestvéreink, a hanyatló nyugatot le kell győznünk!
4/22 anonim válasza:
#2 Te milyen erkölcsi megfontolásból hazudod azt a nyilvánvaló hazugságot, hogy senki nem támogatja Putyin háborúját?
5/22 meszike91 válasza:
Kb azt hiszik hogy Putyin majd vissza adja Erdélyt.
6/22 anonim válasza:
Én azért támogatom, mert megérdemlik. Viszont fideszrühellő vagyok.
7/22 anonim válasza:
"Mert az oroszok édestestvéreink, a hanyatló nyugatot le kell győznünk!"
Ez az első értelmes válasz.
8/22 anonim válasza:
Azért először visszagondolok a folyamatos magyarellenességükre, fenyegetőzéseikre, miközben olvasom a szipogós, soviniszta államnak a fényezését.
Ettől függetlenül a civilek nem érdemelték meg azt amit kaptak a ruszkiktól.
9/22 anonim válasza:
putyin erős vezető mítoszában áll, amit ők kedvelnek, na meg a vezérük is putyint támogatja [link]
10/22 anonim válasza:
Nem támogatják a Fideszesek a háborút hanem a kettős mércén vannak kiakadva amit a nyugat művel. Csúnya oroszok megtámadnak független államot, amit az amcsik is ugyanúgy csinálnak de azoknak a popóját kell fényezni akkor is ha kiderül, hogy ugyanolyan modvacsinált okaik voltak mint most az oroszoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!