Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elképzelhető, hogy a háború...

Elképzelhető, hogy a háború vége után Putyin visszaadja Magyarországnak a Ferenc József-földet, cserébe azért hogy Orbán kiállt melette? Ha az ottani jegesmedvéket megkérdeznék eről egy népszavazáson, ők Magyarországot vagy Oroszországot választanák?

Figyelt kérdés

2023. febr. 25. 12:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#4 #˙8 Ezek is jó ötletek, remélem megvalósúlnak, de szerintem a Ferenc József föld fontosabb. De azért remélem, hogy a ruszkik a biciklit is visszaszolgáltatják Pósalaki Géza bácsi leszármazottainak.

#10 Szerintem Viktor királyúnk tényleg meg akarja szerezni nekünk a Ferenc József-földet.

Meg akkor valaki túd írni valamit a Ferenc József-földi jegesmedve lakkoság véleményéről? Mert szerintem ebbe a népszavazásos dologba akkor lenne a legérdemesebb belevágni, ha ők is Magyarországra szavaznának. Meg gondolkoztam azon hogy el kéne menni a szigetekre kampányolni, mert akkor talán a fiatalabb rozmárokat Hazánk mellé tudnánk állítani (úgy halottam hogy főleg az idősebb és a középkorú rozmárok ragaszkodnak nagyon Oroszországhoz). Meg szerintetek a sarki csérek, ha Ausztria nem lenne opcíó, akkor Magyarországra vagy Oroszországra szavaznának?

2023. febr. 25. 15:02
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Mi az hogy vissza adja???

Egész Oroszország a hunokè a jeges tengerbe ölni minden oroszt meg putyint is az hun Föld!

2023. febr. 25. 15:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Meg akkor van bárkinek valamilyen információja az ottani jegesmedvék poltikai nézeteiről?
2023. febr. 26. 17:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Brumm.
2023. júl. 1. 20:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Kétlem, legfeljebb Ausztriának. De öket az ilyen badarságok nem érdeklik.
2023. aug. 9. 20:47
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

Az opportunista árulókat, mint Magyarország, azok sem becsülik semmire, akik érdekében árulóvá lett. Különösen igaz ez az oroszokra.

Egyszóval nem másként, mint hasznos idiótaként tekint Putyin Orbánra, ennek megfelelően néhány gúnyos szónál nem fog többet kapni az ország tőlük.

2023. aug. 31. 15:52
 17/18 anonim válasza:

Akkor, hogy valódi válasz is érkezzen:

Minden normális jegesmedve (és ember) az Oroszországhoz tartozásra szavazna. Míg Magyarországon bármikor nekieshetnek bármilyen védett területnek, addig Oroszországban a természetvédelem úgy néz ki, hogy az ember be se léphet különleges engedély nélkül bizonyos természetvédelmi területekre.

A magyar mentalitást ismerve luxusszállodákat raknának oda és jegesmedve vadászatokat kínálnának turistalátványosságnak.

2023. szept. 1. 20:40
 18/18 A kérdező kommentje:

Hát ez szomorú :(

Esetleg azzal nem lehetne őket meggyőzni hogy Putyin szirbériából rénszarvas migránsokat akar betelepíteni a Ferenc József-földre? Mert a sarki rókák ezért állnak Magyarország oldalán, mert Orbán megígérte hogyha Magyarországé lenne a Ferenc József-föld akkor kerítést építene a Jeges-tengere, így pedig a migráns rénszarvasok nem tudnának oda úszni. A jegesmedvék hogy állnak a migráció kérdéséhez? Te esetleg tudod ezt?

Meg a természetvédelem ügyét úgy lehetne megoldani, hogy Orbán megígérné nekik hogy betartja a helyi szabályokat, és tiszteletben a terület védettségét. Ennek biztosítására Semjén Zsoltot is ki lehetne tiltani a szigetcsoportról, így adnánd nyomatékot annak hogy betartjuk amít megígértünk!

Szóval szerintem még van esély, hogy az ottani jegesmedve lakkoság szimpátiáját elnyerve újra magyar zászló lobogjon a Ferenc József-földön!

2023. szept. 1. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!