Elképzelhető, hogy a háború vége után Putyin visszaadja Magyarországnak a Ferenc József-földet, cserébe azért hogy Orbán kiállt melette? Ha az ottani jegesmedvéket megkérdeznék eről egy népszavazáson, ők Magyarországot vagy Oroszországot választanák?
Orbán meg szavazta a szankciokat.
Is még egy kis segélyt is küldött.
Nem hiszem hogy putyin adna bármit is.
A "jegesmedvék" egy kisebbség gunyneve/allegoriája vagy tényleg állatokrol beszélsz?
#2 De szerintem Orbán arra hajt, hogy Magyarország visszakapja a Ferenc József-földet, ezért nem annyira ellenséges Oroszországgal mint a többi ország az EU-ban.
#3 Az adott területet felfedezők is jogot formálhatnak egy területre, ezért Ausztia vagy Magyarország is bejelentheti az igényét. És Viktor azért van jóban Puytinnal, hogy ő nehogy Ausztriának ajánlja fel a Ferenc József-földet, vagy nehogy Oroszország tartsa meg a területet
Mivel a Ferenc József-földön nincsen állandó ember lakkoság, ezért csak az ott élő állatokat tudnák megkérdezni. Én pl:. úgy halottam hogy az ottani rozmárok eléggé orosz pártiak, a sarki csérek Ausztriához húznak, viszont a sarki rókák Magyarországal szimpatizálnak, mivel úgy hiszik hogy Orbán meg tudja védeni őket a Szibériából érkező migráns rénszarvasokkal szembem. Ezért lenne fontos imerni a jegesmedvék álláspontját, mert egy népszavazáson az ő szavúk a Ferenc József-föld hovatartozásáról ebben a megosztott helyzetben.
Viktornak valamivel fogják a tökeit, azért védi annyira a muszkákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!