Miért van ennyi oroszbarát Magyarországon?
Nem provokációnak szánom,csak egyszerűen nem értem.
Akár itt a gyakorin vagy más fórumokon is rengeteg oroszbarát,orosz szimpatizánssal lehet találkozni.
Miért?
Személy szerint én ugyanúgy rühellem mind a két népet.
( ukrán,orosz)
Annak örülnék a legjobban,ha bárhogyan is,de végre béke lenne.
És bármennyire is rühellem az ukránokat és az oroszokat,azt el kell ismernem hogy az oroszok kezdték a háborút,az oroszok az aggreszor ország.
( És azt nem fogadom el,hogy az ukránok ki provokálták) ez béna duma.
Egyrészt lehet az orosz propaganda az okozója másrészt a Mi Hazánk szavazóbázisa és talán a volt kommunisták és leszármazottjaik.
Persze hozzáteszem az oroszokkal nincsen baj, csak a háborúpárti politikusaikkal.
1*
Ez egy teljesen korrekt vélemény,lehet benne valami.
3*
És emiatt szimpatizálsz,az oroszokkal?
Szerintem azért, mert ez a kormány kommunikációja is, és nagyon sokan mindenre bólogatnak, amit a párt kimond.
Ezen felül a médiumok döntő többsége Fideszes kézben van, és ezek is véleményformáló eszközök - orosz propagandával.
Nagyon sok embernek nincs különösebben saját véleménye, inkább idomulnak a többiekhez.
Eleve egy agresszor országot hogy lehet támogatni? Embereket ölnek meg.
Én az amcsikat is elitéltem mikor hatalmukkal visszaélve másokat megreguláztak.
9*
Ne legyen igazam,de
De "köszönhetően" a haborúnak
( amit Oroszország kezdett)
Szóval a háború után csodálkoznék,ha még lenne magyar szó kárpátalján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!