Miért van ennyi oroszbarát Magyarországon?
Figyelt kérdés
Nem provokációnak szánom,csak egyszerűen nem értem.
Akár itt a gyakorin vagy más fórumokon is rengeteg oroszbarát,orosz szimpatizánssal lehet találkozni.
Miért?
Személy szerint én ugyanúgy rühellem mind a két népet.
( ukrán,orosz)
Annak örülnék a legjobban,ha bárhogyan is,de végre béke lenne.
És bármennyire is rühellem az ukránokat és az oroszokat,azt el kell ismernem hogy az oroszok kezdték a háborút,az oroszok az aggreszor ország.
( És azt nem fogadom el,hogy az ukránok ki provokálták) ez béna duma.
2023. febr. 2. 13:56
31/35 anonim válasza:
nem nyerhetnek, meg kell adniuk magukat. komolyan, mint a Borg
32/35 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. A nyugat túltolja. A magyarok nem szeretik a háborút. nehezen veszi be a gyomruk azt, amit az ukrán vezetés csinál a saját népével, és bizonyos ukrán csoportok más népekkel. Továbbá az európai vezetés döntéseit nem képesek megemészteni, több racionalitást látnak abban, ami az orosz "erőket" mozgatja. Én örülök a szankcióknak, de nem mindenki így gondolkozik.
33/35 anonim válasza:
Mpndjuk mert ők hotzák az olajat, azok ellen harconlak akik utálnak minket, valamint Kárpátalja miatt, aki ezek ellenére mindíg ukrajnát támogatja az vagy nem igazi magyar vagy csak zakkant.
34/35 anonim válasza:
Azért, mert jobb békében lenni az oroszokkal, de ez nem feltétlen barátság, hanem egyszerűen józan ész. Meghatározó nép a világtörténelemben.
35/35 anonim válasza:
#34: Sokan viszont kifejezetten drukkolnak az oroszoknak, valósággal rajonganak értük és idegesek, amikor nem sikerül kellően az előrenyomulásuk. Esetükben szerintem ennél többről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!