Több mint 40ezer halottja van a földrengésnek, de olyan mintha csak a civilek halnának meg és egyetlen politikus sem, tudtak volna valamit?
Számold ki egy akkora ország lakosságának hány százaléka olimpikon, élsportoló vagy politikus. Na, pont annyi hal meg.
Illetve egy politikus valszeg nem 60 éves panelházban lakik.
85 millió ember él ott és nem a fővárost érte a földrengés.
Tényleg ennyire rá vagy kattanva a politikára, hogy azt hiszed minden politikust ismersz egy ekkora országban hogy látnád ha egy önkormányzati képviselő vagy hasonló lenne benne az ottani hírekben, hogy ő is meghalt?
Ráadásul olyan házak dőltek össze ahol sokan laktak együtt. A nevesebb politikusoknak ennél több pénze van, nem ilyen társasházakban élnek.
#3;
Igen, nêmet hírek közt határozottan olvastam, hogy visszarendelték a követségen dolgozókat, és a turistáknak nem ajánlott országok közé sorolták. De fura módon most egy cikket se találtam meg. Pedig a hétvégén beszélgettünk erről, és még akartam keresni azt a hírt.
Gondolom, ezért van kevés turista is az áldozatok között. Pedig ilyenkor (is) elég népszerű, és most volt a téli szünet is a suliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!