Ki lesz az a politikus aki a nyugati nagyhatalmak közül végül megállítja zelenszky végtelen kunyeralasat ?
"Nyugati nagyhatalom "
Mi se nyugati nemvagyunk se nagyhatalom
Szerintem ez a támogatási szint amit most kapnak az ukránok ki fog tartani a háború végéig. Szóval nyilvánosan nem lesz a nyugat részéről Zelenszky elküldve melegebb égtájakra.
Már akkor annak is nagyobb esélyét látom, hogy az ukránok jönnek rá, hogy ami náluk folyik az nem koser és elzavarják ők a jelenlegi vezetésüket. (bár ez meg azért nem valószínű, mert akinek csepp esze van és nem akar háborúzni olyan területekért amihez köze nincsen, már rég lelépett)
6# ezzek dűlőre jutni ??😀 az olyasmi lenne mint egy komcsinak és egy nacinak tárgyalni full lehetlen .kioltjak egymást.
Legfeljebb úgy tudom elkepzelni ha amerika raparancsol ukrajnara .
ma 16:58
De az hogy adnak nekik annyi fegyvert amivel védekezni lehet de visszafoglalni meg nem a területeket hogy segít a dűlőre jutásban?
Ha adnak nekik annyit, hogy fölényben legyenek annak szerinted mi lenne a vége? Oroszok lenyelnék, hogy az ukránok erősebbek és szépen kivonulnának?
Ebben a háborúban lehetetlen nyerni de ugyan úgy lehetetlen tárgyalni is .
Gazdasági és politikai összeomlásig megy de oroszorszag nagy ország sok nyersanyaggal és sok kereskedelmi partnerrel .és egy diktatórikus választási rendszerrel .
Ha egyszer össze is omlik maximum Putyin halála után. 10 20 év múlva
Ukrajnát eltudja tartani a Nyugat egészen addig még érdekében áll. Hadigazdasagot és adókat emelni nemfognak miattuk .
Szerintem vadaszgepeket már nemfog kapni mert amúgy nem is érne semmit mert sűrű a legvedelmi rendszer ugyan úgy csak távolsági csapasra lenne jó.
Az Atacam rendszer lenne a nagy ütés az oroszokra de azt nem véletlen nem merik meg mindig odaadni .
19:04
Nem tudom hogyan fog vegzodni, de Ukrajnanak egeszen addig szuksege lesz tamogatasokra, amig ez a haboru befejezodik, akarhogyan is er majd veget. Nyilvan Z is addig fog kunyeralni, amig szuksege lesz ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!