Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha az USA hivatalosan is...

Ha az USA hivatalosan is belép a háborúba, csak egymásra robbantanak atomot a nagyhatalmak vagy minket is érintene?

Figyelt kérdés

Bocsánat, hogy ezzel hozakodok elő, amikor már úgy kb három hónapja kibeszéltük, hogy nem lesz atomháború, de az origón már két napja felűl főcimben olvasom, hogy közel lehet a vég. Most azt írják hogy amerika beléphet a háborúba. Az oroszok követelik a fegyverszállítmányok leállítását és ha ezt az USA nem teszi meg Putyin atomháború elindítását tervezi. Nem értem azt sem miért kell egyből atomháborúval indítani?

Amikor a Krímet lőtték az ukránok NATO-s rakétákkal, akkor is azt mondta Moszkva, hogy közel a vég=atomháború. Miért van az hogy az oroszok minden kis fenyegetésre atomot robbantanának?

[link]

2022. szept. 3. 12:08
A kérdező szavazást indított:
Atomháborúban csak : USA, angolok, francia, német és oroszok érintettek
Nyugat-európára is hullhat atom. Magyarország a NATO és Putyin barátja, ide nem hullik atom
Hazánkra is eshet pár atom
Nem lesz semmi úgysem
23 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy fognak belépni! Azt azért már nem merik megtenni.
2022. szept. 3. 12:10
 2/15 anonim ***** válasza:
45%
Lehet, hogy csak taktikai atomfegyver bevetésére kerülne sor. Tehát ukrán területen, hogy adják meg végre magukat, mint Japán a második világháborúban. Lehet, hogy Kijev, Lvov le lesz radírozva, Zelenszkijjel és a rezsimjével együtt.
2022. szept. 3. 12:11
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
2es te nem tudod mi az a taktikai atombomba
2022. szept. 3. 12:13
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Én sosem gondoltam volna, hogy Európában lesz még háború. Most meg majdnem ott vagyunk, hogy be kell rendezkednünk a háborús életre. Visszajön a 2-ik világháborús nyomorgás. Figyeld meg még jegyrendszer is lesz a végén. Ha már a nyugat is be van tojva, akkor nekünk esélyünk sincs.
2022. szept. 3. 12:14
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha kitörne érintené mint Varsói szerződés országát.
2022. szept. 3. 12:14
 6/15 anonim ***** válasza:
90%

" Miért van az hogy az oroszok minden kis fenyegetésre atomot robbantanának?"

Mert már csak így jut nekik 5 perc hírnév. Mint globális nagyhatalom, a világ második legerősebb katonai hadereje már elvesztették a politikai és katonai tekintélyüket.

Elég gyanús egy ilyen bejelentés az ukrán ellentámadás közben, nem? Előtte lehetett volna hatása, de közben? Vajon nem annak a jele, hogy megint az oroszok orrára koppintottak? :D

2022. szept. 3. 12:28
 7/15 anonim ***** válasza:
34%

Azt mindenki vésse az eszébe, hogy nukleáris fegyvert egyedül az USA vetett be! Senki más! Soha!

Két várost hamvasztottak el, lakossággal együtt.

Ha valami lesz, az USA fogja kezdeni, bár a kommunikációt biztos hogy meghackelik, mert a média birodalmak, hírügynökségek mind USA tulajdonban vannak. Tehát azt fogjuk hallani, hogy ők csak visszalőttek. Vagy megelőző csapást mértek, vagy hamis zászlós támadást intéznek maguk ellen és úgy atomoznak majd. Ha lesz balhé, csak akkor persze.

Az USA két várost, Nagasakit és Hirosimát már elhamvasztott minden aggály nélkül, hogy ott civilek 100ezrei fognak elpárologni.

2022. szept. 3. 12:42
 8/15 anonim ***** válasza:
72%
#7, de mi lett volna, ha nem dobják le a bombákat ? Nem lehet tudni mennyien haltak volna még meg.
2022. szept. 3. 12:51
 9/15 anonim ***** válasza:
86%

"Az USA két várost, Nagasakit és Hirosimát már elhamvasztott minden aggály nélkül"

Tokió bombázásánál többen haltak meg.

2022. szept. 3. 13:14
 10/15 anonim ***** válasza:
7%

9-es, akkor jó, most azért megnyugodtam egy kicsit. Köszi, sokkal jobb😂.

McClane, te annyira demagóg és primitív vagy, hogy szekunder szégyenérzetem van miattad.

Amúgy a válaszaidra automatikusan megy a piros, ezt be kell vallanom, el sem szoktam olvasni őket.

2022. szept. 3. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!