Mit szóltok a transz műkorcsolyázó szégyenletes esetéhez?
Figyelt kérdés
Ez az eset a napnál világosabban megmutatja, hogy ma már nem kell tehetségesnek lenned, sem értened ahhoz, amit csinálsz, egész egyszerűen elég a heterótól eltérő szexualitásúnak vallanod magad, és valami előbb vagy utóbb leesik. 50 feletti, magát nőnek gondoló férfi produkciója a műkorcsonya EB megnyitóján:
https://www.youtube.com/watch?v=VePyOsI8Vug
2023. febr. 11. 19:06
A kérdező szavazást indított:
Ez teljesen rendben van. Ne a teljesítmény / tudás döntsön, hanem az indentitás.
Ez gáz. A teljesítmény és a tudás döntsön, ne pedig az identitás.
42 szavazat
1/27 anonim válasza:
Ennél meg nekem is jobban menne. És a ruha is jobban állna rajtam.
2/27 anonim válasza:
Nem hiába, az ízületeket nem lehet becsapni sem átoperáltatni:D
4/27 anonim válasza:
Mi lesz a következő, ha a transz az volt az álma már gyerekként is, hogy ő nem csávó, hanem királynő, akkor megteszik angol vagy dán királynővé?
6/27 anonim válasza:
Én transz-milliárdos vagyok. Adjon az állam budai villát, 10 Ferrarit, nyaralót Bora-Borán és 70 millió dollárt különben öngyi leszek!
7/27 anonim válasza:
#6 És ez még mindig realisztikusabb, mint ez a korcsolyás szörnyszülött. Mert megnyered a lottót vagy valaki rádhagyja a vagyonát és ezt mind megkaphatod.
De attól, hogy levágják a farkad nem leszel nő, és attól, hogy bebohóckodhatsz egy sportmegnyitóra még nem fogsz tudni jégtáncolni.
8/27 anonim válasza:
Akinek baja van vele, az transzfób homofób soviniszta rasszista antiszemita náci oltásellenes oroszpárti trumphívő orbánista!
10/27 anonim válasza:
Ez nem műkorcsolyázó, hanem magát korcsolyázni tudónak képzelő bohóc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!