Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Színésznők, táncosnők hogyan...

Színésznők, táncosnők hogyan oldják meg a menstruációt fellépés közben?

Figyelt kérdés

Olyan esetekre gondolok, amikor kilátszik a bugyi is, úgy táncolnak, vagy lépnek fel. De ide vehetjük akár a műkorcsolyázó nőket is.

Ők hogy oldják meg, ha megvan a menszezsük fellépéskor vagy szerepléskor? Kötelező tampont használniuk? Mi van akkor, ha pl. egy színésznő nem tud valamilyen oknál fogva azt használni?

2022. ápr. 29. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Nem nagyon létezik olyan ok...
2022. ápr. 29. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Milyen oknál fogva ne tudna azt használni?

Nagyon kevesen vannak, akik semmiképp nem használhatnak, allergia miatt pl. Akkor is vannak más módszerek is, pl kehely antiallergén anyagból.

2022. ápr. 29. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tampont hasznalnak illetve foggatlot szednek sokan, hogy kiszamithato legyen a ciklusuk, esetleg meg se jon nekik emiatt.

A bugyi nem loghat ki, az eleg proli.

2022. ápr. 29. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
nekem gyakran van tánc fellépésem. Egészségügyi okokból (allergia) kizárólag betétet használhatok. Nem szedek fogamzásgátlót, de izgulok mindig amikor egybeesnek a dolgok.
2022. ápr. 29. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sok éven át műkorcsolyáztam, az elején tizenéves koromban vastag betétem volt (szárnyas), és arra vettem a dresszemet, és úgy nem látszott, később tamponnal oldottam meg vagy kehellyel
2022. ápr. 29. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
én meg sportolok és megoldom betéttel
2022. máj. 1. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:
72%

Akik versenysportolnak, ők olyan gyógyszert kapnak, hogy nem tud tőle megjönni verseny alatt. Mondjuk baromira egészségtelen, biztos valami hormonlöketet kapnak.

A táncosok meg a bugyira veszik rá a táncruhát. Magyarul bugyi + külső bugyi.

2022. máj. 8. 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!