A törökországi "földrengést" egy atombomba robbanása okozhatta?! Az USA bosszúja lehetett? (VIDEO)
Török szakértők szerint a törökországi "földrengést" egy atombomba robbanása okozhatta?! - Valami nagyon furcsa a törökországi földrengéssel kapcsolatban . Furcsa fényjelenségek, felüliről leomló épületek... akármi volt ez, de nem szokványos földrengés
A török sajtó egy nukleáris bomba esetleges felrobbanásáról számol be, amely földrengést okozott Törökországban.
A törökországi már két heves, 12 órás eltéréssel bekövetkezett földrengés hátterében a török médiában olyan információk jelentek meg, hogy a pusztító rengések oka egy atomfegyver-teszt lehet. Ilyen információkat az RRN kiadvány szolgáltat. https://www.youtube.com/watch?v=lfNlMWNXjUo
VIDEÓ: Megmagyarázhatatlan furcsa fényjelenségek közvetlenül földrengés előtt. [link]
"Persze, hogy van. Ott van a Humvee. Rákötötték az egész török földkérget, és alapjáraton elhúzta. Szerinted mi másért gurult volna odébb 3 métert Törökország lemeze?! Tehát a technológia megva"
Már száz éve kutatják hogyan lehet földrengést előidézni és nyilván van is valami eredménye. Persze nem fogják az orrodra kötni.
"Van egy másik teória. Eszerint a török és az arab lemez folyamatosan mozog, emiatt állandók ott a földrengések, történelmi viszonyban elég gyakran vannak nagyok, a kicsik pedig folyamatosak."
Hát nem. Abban a térségben igaz hogy van törésvonal de már nagyon régen nem volt földrengés. Ráadásul szakértők úgy nyilatkoztak, példátlan hogy pár óra különbséggel két 7,7-es földrengés történjen. Többazáz éves épületek dőltek össze szóval többszáz éve nem volt ilyen földrengés arrafelé.
"A két lemez egy ponton egymásba akad, ilyenkor elkezd feszültség felhalmozódni, meghajlik a lemez. Egy ponton akkora erő halmozódik fel az egymásba akadt részen, hogy a felgyülemlett felszültség legyőzi az akadályt, és elcsúsznak egymáson. Ilyenkor a törésvonal, és az addig felgyűrődött lemez energiát szabadít fel, tehát mozog."
Én ezt nem is tagadom, hanem azt mondom ezt mesterségesen is beindíthatták.
"De ez nevetséges szerintem. Nem számít, hogy ott sok a földrengés, a nagyok is, sokkal valószínűbb a Humvee-s elméletem."
Az USA és Törökország viszonya mostanában nem jó. A török belügyminiszter pénteken nyilatkozott úgy hogy az USA vegye le a koszos kezét Törökországról majd hétfőn jött a földrengés.
"Én ezt nem is tagadom, hanem azt mondom ezt mesterségesen is beindíthatták"
Ezt nagyon szeretem. Beindítani a földrengést. Bekéne írni a googleba, hogy pangea és lám, hogy a lemezmozgás beindult, jó rég. Amíg szabadon mozoghatnak a lemezek addig nincs földrengés. A baj akkor van amikor megállnak, mert egymásnak feszülnek. Ezért mondom, hogy a Humvee-ra rákötik a török lemezt és a nyomatékos dízel ráhúzza az arab lemezre, hogy elakadjon a mozgás. És kezdődik a baj. Még mindig ez a leg reálisabb teória, hacsak az ufók nem avatkoztak be.
libsik,pedig vérükkel védik elvakultan 'mindenáron'.
"Na jó ,+van az összeg."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!