Akik szerint Amerika puccsolta meg 2014-ben az ukrán kormányt, azoknak erre milyen bizonyítékai és konkrétumai vannak?
21. A másik fél szerint:
"Beszámolók szerint az USA nagykövetsége napi egymillió dollárral támogatta a tüntetőket a kijevi Függetlenség téren."
Nem én állítom, ne tőlem kérj bizonyítékot. Én nem vagyok se KGB se CIA.
"A nem kevés gáz és kőolaj mellett"
Ukrajnában annyi olaj és gáz sincs, hogy önellátó legyen, mi a tökömről beszélsz? :D
#22: És te ezt honnan tudod ilyen jól, hogy szarik a kisebbségre? Oroszországról miért nem gondolod, hogy szarik a kisebbségre és nekik is csak az erőforrások kellenek? Az miért nem baj, hogy az oroszok azt hazudják, hogy a támadással a kisebbséget védik?
Oroszország a háború előtt azt mondta, hogy nem fog támadni, aki mást mondott azt kifigurázta. Ez miért nem zavar, hogy ebben hazudott? Ha ebben hazudott, akkor miért gondolod, hogy másban nem? Ha pedig nem gondolod, akkor erre is áll a kérdés, hogy ez miért nem zavar?
#23: "Beszámolók szerint.."
Roppant hiteles. Nem olyan nehéz bizonyítani egymillió dolláros támogatásokat, feltételezem, hogy Oroszország képes lenne erre.
24. Biden bácsi fia Karitatív szeretetből ült kievben ugye?
25. Onnan tudom, hogy szarik a kisebbségekre, ahogy a többi kisebbséggel bánik. Pl. kárpátalja, pl. nyelvtörvény.
Gondolom az sem baj. Igazából miért véded ennyire az Ukránokat? Nem kell ellenük lenni, de a kárpátaljai magyarokkal szemben is őket védenéd?
"Az ukrán puccs után egy Chevron által szponzorált konferencián azzal dicsekedett, hogy „az 1991-es ukrán függetlenség óta…5 milliárd dollárral támogattuk Ukrajnát, hogy egy biztonságos, virágzó és demokratikus országot alakítsanak ki”. Ezt még szövetséges államok vezető médiái is úgy értelmezték, hogy a CIA ennyiből szervezte meg az ukrán színes forradalmat."
#27: Más kisebbségekre szarik, de most a krími ukrán kisebbségről volt szó. Tök más a kettő. Magyarországnak is fontosabbak a külhoni magyarok, mint a belföldi románok. Még ha ezt senki nem is mondja ki.
Ukrajnát egész egyszerűen a jelenlegi helyzetükből kifolyólag védem, azért, mert megtámadták őket, amit igen sajnálatosnak tartok. A kárpátaljai magyarokkal szemben nem védeném őket és a nyelvtörvényt is elítélem. Ennek megoldásához viszont úgy gondolom, hogy nem az ellenségeskedés vezet.
A helyzetüket én is sajnálom. Hogy megtámadták és porrá lövik őket én is sajnálom. És tök jó lenne ha nem így lenne. És igen kapják vissza a városaikat meg az életüket.
A diskurzus nem ebből indult, hanem, hogy az amcsik keze benne van e.
És szerintem benne van, nem csak a háború kirobbantásában, hanem minden nap a pusztításban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!