Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Zelenszkij nem gondolt bele...

Zelenszkij nem gondolt bele abba, hogy jobb lett volna az oroszok által követelt területeket odaadni, így nem halt volna annyi ember meg? Mit ér így a nemzeti büszkeség?

Figyelt kérdés
Ukrajna megmaradt volna, ráadásul nem sodortak volna másokat is bele a háborúba (szponzorok, akik pénzzel támogatják a háborút).
2023. febr. 8. 13:23
1 2 3 4 5 6
 21/53 Dzsonszi ***** válasza:
25%

Ha az egész Kisalföldet amerikaiak laknák és az alpokalján is ők lennének többségben, és ahol kb mindenki angolul beszél a magyar helyett, akkor én inkább nem pattogtam volna hogy nyelv törvényt akasszak rájuk meg elnyomjam őket, hanem meghuztam volna magam, hogy ha már anno egy teremben úgy húzták meg a magyar határokat hogy abba full angol népek is bele tartoztak. Ennek tökéletesen az ellenkezőjét sikerült csinálnia az ukrán vezetésnek, itt az eredménye. Morálisan én is elítélem az oroszokat a háborúért, de teljesen egyértelmű volt hogy ez lesz belőle, hogy ezt nem fogják hagyni ahogy más nagyobb hatalom se hagyta volna sehol a világon.

2023. febr. 8. 14:08
 22/53 anonim ***** válasza:
68%

#4 "Így meg lehetett volna menteni az eddig 160 ezer ukrán fiatal életét, Zelensky a halálukat választotta"

Putyin választotta a halálukat, nem Zelenszkij.

2023. febr. 8. 14:09
 23/53 Dzsonszi ***** válasza:
35%
Egyébként ezek a semmitmondó példák hogy ugyanezt mondanám ha Amerika megtámadná Magyarországot, az akkor lenne igaz ha Oroszország csakúgy poenbol le akarná rohanni Finnországot. Akkor persze álljanak ellen, sőt követelném Magyarországról hogy a lehető legtöbb eszközzel támogassa Finnországot és semmiképp se hagyjak hogy az oroszok csak úgy kivágjanak egy darabot belőlük. De mint írtam ennek a szcenáriónak semmi köze nincs a mostani ukrán konfliktushoz és én nagyon orulok hogy ezt a vezetést egy fillérrel nem támogatja a magyar állam.
2023. febr. 8. 14:11
 24/53 anonim ***** válasza:
35%

Sajnos ez nem úgy működik, hogy kér aztán ha megkapja akkor éldegél mindenki békében boldogan mintha mi se történt volna.

Ha kapott volna egy fél Magyarországnyi területet akkor bevonul, megerősödik és kéri a másik felét már sokkal nagyobb erő birtokában. Aztán azt ahol bánya van, aztán ahol olaj, vagy gáz, aztán ahol termőterület. Mindig fog találni oroszt akit meg kell védeni, de ha nincs akkor visz oda, de teljesen mindegy mert simán kitalálják egy éjszakai TV adásban, hogy Ukrajna tulajdonképpen nem is létezik. Akkor meg mért ne kérné az egészet.

Aztán már a szomszédjaink lennének. De persze biztosan hagynának minket éldegélni boldogan, nem avatkoznának bele semmibe konspirációval, zsarolással, korrupcióval, fenyegetéssel. Mert ők nem ilyenek.

2023. febr. 8. 14:34
 25/53 anonim ***** válasza:
0%

"De Trianont sem értem egészen, szerintem nagyobb területeket is odaadhattunk volna a barátság és az újrakezdés jegyében."

Trianon egy kicsit más dolog, de a többiben igazad van, én is így gondolom. Sokan szoktak párhuzamot vonni az ukrajnai harcok és 56 között, de ahogy mondod, 56-nak sem volt értelme. Rengeteg ember halt meg értelmetlenül a nagy büdös semmiért. Persze lehet mondani hogy hősi halált haltak, de sokkal nagyobb hősiesség élve segíteni a családodat, mint egy értelmetlen háborúban meghalni, és magukra hagyni a gyerekeidet. De akinek nem halt még meg közeli hozzátartozója vagy nem látott szenvedést, az fel sem tudja fogni, milyen szörnyű amikor emberek egymást gyilkolják...

2023. febr. 8. 15:07
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
zselé leszarja az ukránt ő pont annyira ukrán mint amennyire cseka magyar
2023. febr. 8. 15:12
 27/53 anonim ***** válasza:
22%
#19: hogyne persze, 5 éve azon pattogsz, hogy a kultúránkhoz mindnekinek asszimilálódnia kell, aki itt lakik, zsidók, cigányok, bevándorlók, most meg azt mondod, hogy inkább odaadnád azokat a területeket másoknak, ha nem asszimilálódtak. Ekkora hippokratát még nem hordott a föld mint amik ti vagytok :)
2023. febr. 8. 15:13
 28/53 anonim ***** válasza:
84%
Vicces, hogy a nagy harcos nemzethy trianonisták most hirtelen fűnek fának odaadnák az ország részeit, csak ne kelljen harcolni. Minden évben van egy 180 fokos fordulat nálatok, de ennek ellenére mindig meglepődök az elveitek rugalmasságán :)))
2023. febr. 8. 15:15
 29/53 anonim ***** válasza:
22%
Putyin 14-ben megkapta a Krímet simán, akkor is ezt mondtátok, hogy innen már nem fog tovább nyomulni. Aztán mégis. És most is ugyanazt mondjátok, innen már nem terjeszkedne tovább. LOL
2023. febr. 8. 15:16
 30/53 anonim ***** válasza:
0%

Az 5-ös hozzászóló csak ironizált.

2023. febr. 8. 15:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!