Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Zelenszkij nem gondolt bele...

Zelenszkij nem gondolt bele abba, hogy jobb lett volna az oroszok által követelt területeket odaadni, így nem halt volna annyi ember meg? Mit ér így a nemzeti büszkeség?

Figyelt kérdés
Ukrajna megmaradt volna, ráadásul nem sodortak volna másokat is bele a háborúba (szponzorok, akik pénzzel támogatják a háborút).
2023. febr. 8. 13:23
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
80%
Volt már ez a kérdés.
2023. febr. 8. 13:26
 2/53 anonim ***** válasza:
81%
Végül is, a rendőrök is azt tanácsolják hogy ha ki akarnak rabolni az utcán inkább adjuk oda az értékeinket had fusson a rabló, legalább bajunk nem lesz.
2023. febr. 8. 13:28
 3/53 anonim ***** válasza:
82%
Putyinnak csak üres kifogás a területszerzés.
2023. febr. 8. 13:29
 4/53 anonim ***** válasza:
24%
Így meg lehetett volna menteni az eddig 160 ezer ukrán fiatal életét, Zelensky a halálukat választotta
2023. febr. 8. 13:35
 5/53 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a kérdezőnek ték igaza van, minek ugrál Zelenszkij? Ha Putyin szeretné a fél országát, hát adja neki! És nincs háború. Ezt olyan nehéz megérteni? Volt régen az a hülye könyv, valami Dobó István vagy ki volt a főszereplő. Már ott is furcsállottam, hogy miért nem adta át a törököknek a várat? Megspórolhatott volna egy csomó emberi életet. De Trianont sem értem egészen, szerintem nagyobb területeket is odaadhattunk volna a barátság és az újrakezdés jegyében. Na meg az 56-os megemlékezések alatt szoktam még elgondolkodni, hogy minek ugráltak akkor ott az emberek? Hát mennyi életet megmenthettek volna, ha nem játszanak forradalmasdit. Vannak ilyen nyughatatlan emberek no, akik miatt csak a gond van mindig...
2023. febr. 8. 13:37
 6/53 anonim ***** válasza:
78%
Te ugye még véletlenül se hallottál Trianonról...:(
 7/53 anonim ***** válasza:
89%
Mi lett volna a garancia arra, hogy nem mennek tovább?
 8/53 anonim ***** válasza:
84%
Mert az oroszok nem álltak volna meg a követelt területeknél. Ha látják, hogy ilyen könnyen megy a területszerzés, mentek volna további területekért, végül minden kellett volna.
2023. febr. 8. 13:38
 9/53 anonim ***** válasza:
87%
Itt mindenki gondolatolvasókat keres?
2023. febr. 8. 13:39
 10/53 Dzsonszi ***** válasza:
21%

Persze hogy jobban jártak volna. Ezért nem kene katonailag támogatni őket mert az csak még több ukrán halotthoz (és oroszhoz) fog vezetni.

Milyen eredményeket értek el a fegyverszallitasok? Elmenekült 8 millió ukrán, többszázezer halottjuk van, gazdaságuk megszűnt létezni és nem is fog helyreállni jó pár évig, évtizedekig, valószínűleg végleg elvesztettek sokkal több területet, mint amennyit elvesztettek volna ha az elején tárgyalóasztalhoz ülnek. De amíg az az idióta baromállat Zelenszkij a vezetőjük addig ez nem fog változni.

2023. febr. 8. 13:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!