UKRAJNA VÉGIG SÉRTETTE A MAGYAROKAT, mi a véleményetek?
"Nem Ukrajna sértette vérig a magyarokat, "
eddig az ukrán elnök, 1 ukrán polgármester, és 2014 ás 2022 közt több tucat ukrán, és az akkori ukrán parlament sértette vérig a Magyarságot, szóval szerintem mondhatjuk hogy DE az ukránok voltak
"Másrészt elsősorban a vezetőinknek szólt"
nem tudtam hogy a fidesz volt már trianonnál is, meg a második világháborúban is.. woow! jó régi párt.... IQ bajnok...
#21: Az ukrán elnök mivel sértette végig? Több tucat ukrán pedig miért egyenlő 40 millió ukránnal, vagy akár az ukrán vezetéssel?
"nem tudtam hogy a fidesz volt már trianonnál is, meg a második világháborúban is.. woow! jó régi párt.... IQ bajnok..."
Ki mondta, hogy csak a jelenlegi vezetőkről van szó? Anno is a rossz oldalra álltunk, ez elég nyilvánvaló. A románok legalább időben kiugrottak, nekünk ez sem ment.
Kedves magyarul nem tudó ruszki propagandista troll a pincében!
Az vérig sérti, nem pedig végig sérti. A magyarok pedig kis betűvel írandó, mert nem tulajdonnév.
Vona Gábor írása szerintem irányadó lehet ezzel kapcsolatban:
Mindjárt bevágja valaki hogy fidesz bérenc a vona is.
Egyébként meg szépen van írva, gratula neki.
már azt hittem hogy magyar vagy, de hála Isten kiderült hogy nem :)
bezzeg mikor van 1 fideszes aki nem intelligens akkor "ilyen az összes fideszes" akkor nem jár a szád hogy "1 ember miért egyenlő 3 millióval?"
a románok szimplán árulók voltak, nem kiugrottak! persze a románok úgy néz ki ti tévedésben vagytok...
"Ki mondta, hogy csak a jelenlegi vezetőkről van szó?"
szóval ha ukrajna végig sérti a magyarságot akkor az "csak a kormánynak szól" ha leírom hogy nem, a magyarságot sértette vérig, akkor a válaszod hogy "ki mondta hogy csak a kormánynak szólt?" remélem eljátszod és valójában okosabb vagy ennél mert ez nevetséges...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!