UKRAJNA VÉGIG SÉRTETTE A MAGYAROKAT, mi a véleményetek?
Olcsó provokálási próbálkozás, gondolom erős nyugati politikai propaganda nyomásra.
Nem akarták nagyon komolyra venni a figurát, kerestek hozzá egy ukrán bohócot, aki bemeri vállalni, és beleadták a szavakat a szájába.
Utána megnézték mit reagál erre a hivatalos magyar vezetés.
Semmit.
Mindezt azért mert hazánk gátolja az ukrajnának szánt eu-s pénzek jó részét, egyedüliként az Eu-ból.
"Először is, te rib@@ncarcú, nem a mi földünk a senkiföldje, hanem a tiétek."
én ezen vérig,végig, végsőig lettem sértve!
Nem nagyon vagyok pártoloja az Ukránok politikus csürhélyének, utálom mindet, de a csávó nem minket hanem az elnőkőt fikázta:"Nem a magyar emberek, hanem akik hatalmon vannak ott” – írta Borisz Filatov."
Edtől függetlenül menjen a fenébe, mintha ők nem éppen egy zsarnoki hatalom lennének ugy irogat, holott náluk már be is van vezetve az erdogani és putyini sajtó törvény.
Eddig is járt a pofájuk meg rázták az öklüket. Primitív csürhe.
A nátó, nyugat szoknyája mögül ugatnak, ha kibújnának alóla akkor már csak csúzlival lövöldöznének.
" de a csávó nem minket hanem az elnőkőt fikázta:"Nem a magyar emberek, hanem akik hatalmon vannak ott” – írta Borisz Filatov."
Te bevetted ezt a maszlagot?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!