Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Facebook miért tiltogat,függ...

A Facebook miért tiltogat,függeszt fel fiókokat?

Figyelt kérdés

Ha az ukránokat, a melegpropagandát és az ellenzéket kritizálom,felfüggesztik a fiókomat és arra kérnek, hogy igazoljam magam.

Éljen a szólásszabadság, kedves jelentgető woke-ok...

2023. jan. 29. 13:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Bezzeg amikor a zsidók palesztinokat támadnak, az nem baj...
2023. jan. 29. 14:16
 12/21 DK-s ***** válasza:

Mivel nem szeretem az elfogultságot, ezért én is elítélem a facebook-ot. Bár "nekem" kedvez, de az amit művel, már gusztustalan. Ha például koporsóban fekvő Putyinnal szelfiző Zelenszkij képet, vagy Orbánt, Ceaușescu mintájára szitává lövésről poénkodó képet posztolok, akkor semmi reakció. Még nem sikerült annyira gusztustalan és vérlázítót kitalálnom, hogy tiltsanak.

A kormánypártiakat ezeknek a tizedéért is azonnal tiltják.

2023. jan. 29. 14:19
 13/21 anonim ***** válasza:
42%
komunizmus már csak ilyen , facebuk jó mert balos twiter rosssz mert most már nem szélsőségesen balos
2023. jan. 29. 14:23
 14/21 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell ezen csodálkozni.A liberálisok nem szeretik hallani a jobboldali hangokat persze a mellüket döngetik,hogy ők aztán kiállnak a szólásszabadságért.Képmutató,álszent banda.
2023. jan. 29. 14:24
 15/21 anonim ***** válasza:
38%
A szélsőjobbosok miért használnak egyáltalán FB-t? Csináljatok saját közösségi oldalt, és nyomuljatok azon, és akkor ott lehet bármit.
2023. jan. 29. 14:50
 16/21 anonim ***** válasza:
37%

“ Mert ők legalább bemernek számolni a cigánybűnözésről, amiről a mainstream média semmit sem mond?

Mert kritizálják a zsidókat?

Már ez sem lehet?”

Általánosítani se kellene…

“ Mert kritizálják a zsidókat?”

Mi a baj Izrael népével? Hogy tehetségesebbek mint mindenki más Ábrahám áldása végett, és sokan féltékenyek emiatt…?!

2023. jan. 29. 14:51
 17/21 anonim ***** válasza:
40%

#16 "Mi a baj Izrael népével?"

Az, hogy soviniszták vagytok, mint a hozzászólásod is mutatja.

2023. jan. 29. 15:02
 18/21 anonim ***** válasza:
40%
Mert a fészbúk "demokratikus". Muhhahahhahha...
2023. jan. 29. 15:05
 19/21 anonim ***** válasza:
48%

Miért? Engem például azért mert egy Facebook ról letöltött képet osztottam meg, amin semjén orbán elé térdel, mintha pipázná, de semmi olyan nem látszik. Mondjuk ezt két nap után visszavonták hogy téves volt mert nincs rajta "meztelenség".

Egy hét pihenőt pedig azért kaptam mert megosztottam egy szintén Facebook ról letöltött képet, amin két nagydarab férfi egymásban van, egyik feje Orbán a másik pedig szájer, a felirat pedig hogy "beléd eresz-thetem?", de semmi kényes részlet nem látszik.

Öt nap pihenőt pedig azért raktam mert azt mondtam az egyik narancsbolsinak, hogy "kutya", ami "félelemkeltő" volt.

Még pár dologért tiltottak egy két napra, mert bizony a narancsbolsik olyan jól tudnak jelenteni, mint '89 előtt ők, és szüleik tudtak.

Azóta megtanultam hogy hogy lehet óvatosabban csinálni, körülbelül egy éve nem kaptam tiltást :)

#14 ehhez képest a Facebookon költött el több milliárd forintot a kormány kampányolásra, és költ most is. A hirdetések 90% a fideszes hirdetés facen.

2023. jan. 29. 15:20
 20/21 anonim ***** válasza:
57%

“Az, hogy soviniszták vagytok, mint a hozzászólásod is mutatja.”

Ezt ugye azoknak is mondod akik magyar létükre 1848,1956 orosz zászlót raknak a profiljukba?

2023. jan. 29. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!