Elon Musk megvette a Twittert, ti mit gondoltok erről?
Az MTVA KÖZMÉDIA eljárásával egyetértesz?
A Facebook magáncég, elolvastad a feltételeit ha akarod használod, ha nem, nem.
A Twitter meg ha tényleg olyan lesz, hogy mindenféle gyűlöletbeszédet enged akkor az olyan is lesz…
Legalább a néhány bohóc szélsőjobbosok majd valahol tudnak egymással beszélgetni 😂
Egy gazdag magánember megvett egy magáncéget.
pont
mondjuk én minimálisan használok twittert, de én képes vagyok felfogni, hogy ez egy üzleti vállalkozás plattformja, aminek vannak szabályai, amit a regisztrációkor is elfogadok. Elvégre, a mekiben sem kaphatsz whopper menüt (ha csak Chuck-nak nem hivnak, mert egy Norris nevezezünek csak siekrült!)
"gyűlöletbeszéd"
Kinek mi, nekem már az is annak számít, ha az Ödönkének gyártott fakardnak is politikai üzenete van, mert bráner alakú, kék-sárga.
Ahogy haladnak a dolgok, heteken belül eladja a vételár töredékéért és a Twitter a Tumblr sorsára jut.
Ami a jobbik eset lenne. A "mindent szabad, amit a törvény nem tilt" fórumok általában náci és pedofil pöcegödrökké változnak (lásd 4chan), amelyek vagy nekiállnak moderálni és osztódással szaporodni, vagy tönkre mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!