Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukrán facebookozók tagadják a...

Ukrán facebookozók tagadják a kisebbségeket elnyomó törvények, a nyelvtörvény létét, a kárpátaljai magyarok elnyomását. Mit szóltok ? Nem tudnak róla az ukrán propaganda miatt vagy letagadják ?

Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván sokan nincsenek tisztában hogy mi a pontos helyzet.
2023. jan. 22. 17:59
 2/9 anonim ***** válasza:
33%

Magyar facebookozók tagadják, hogy Orbán Viktor megszavazta volna a szankciókat.

Nem tudnak róla vagy a propaganda miatt tagadják?

2023. jan. 22. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Na meg jó hogy megszavazta ez volt egy jó döntése.
2023. jan. 22. 18:09
 4/9 A kérdező kommentje:

John McClane, magyar gyakorisok rendszeresen tagadják, hogy Orbán azzal együtt szavazta meg a szankciókat, hogy nem ért velük egyet Nem tudnak róla a gyakorisok vagy az ellenzéki propaganda miatt tagadják ?

Magyar gyakorisok szerint putyinisták vagyunk, mert orosz gázzal fűtünk. Miért nem kapcsolják le akkor otthon szolidaritásból és vásárolnak maguknak egyénileg amerikai vagy katari LNG-t ?

2023. jan. 22. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem vannak, akik nem tudják, és vannak, akik fizetett trollok.
2023. jan. 22. 18:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát, elgondolkoztam már párszor azon, h John McClane egy ellenzéki politikus vagy aktivista-e a gyakorin, mert rögeszmésen minden kérdésre, ami tök másról szól, orbánozással válaszol.
2023. jan. 22. 18:33
 7/9 anonim ***** válasza:

"Miért nem kapcsolják le akkor otthon szolidaritásból és vásárolnak maguknak egyénileg amerikai vagy katari LNG-t ?"

Mert drága.

2023. jan. 22. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

"Hát, elgondolkoztam már párszor azon, h John McClane egy ellenzéki politikus vagy aktivista-e a gyakorin, mert rögeszmésen minden kérdésre, ami tök másról szól, orbánozással válaszol."

Ha így lenne akkor én is elgondolkoznék ezen, de általában nem így szokott történni ahogy te írod, ezért szimplán csak hazudsz.

"John McClane, magyar gyakorisok rendszeresen tagadják, hogy Orbán azzal együtt szavazta meg a szankciókat, hogy nem ért velük egyet "

A külföldi gyakorisok nem tagadják? Az állami média meg szoktam említeni azt is hogy Orbán megszavazta ezeket vagy cask azt, hogy nem ért velük egyet? :D

Nem szoktam Orbánozni, de ez egy nagyon nagyon jó példa az "átlagos" facebookozók bemutatására, amit szerintem még nagyon sok más ország esetén is megállná a helyét.

2023. jan. 22. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
John nem értem hogy jött ide a Zórbán megint. Mindenhol próbálsz terelni, amikor számodra kínos kérdés jön szembe. Egyszerűbb lenne csak nem válaszolni.
2023. jan. 24. 15:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!