Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik támogatják a szankciókat...

Akik támogatják a szankciókat azok szerint az olajnak nemzetisége van?

Figyelt kérdés
Esetleg útlevele is van az olajnak és a gáznak?

2023. jan. 25. 09:20
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
81%

Nem, de a kereskedőnek annak van. Nem az olajat szankcionálta senki, hanem azt akitől veszed.

(Tegyük hozzá hogy az urals kőolajnak mondjuk van nemzetisége mert akkora szemetet senki más nem ad el az oroszokon kívül)

2023. jan. 25. 09:22
 2/32 A kérdező kommentje:
Tehát ha az orosz olajat Indiában finomítják le és utána az unió 3x-os áron veszi meg tőlük mint az oroszoktól akkor annak az olajnak már indiai útlevele van?
2023. jan. 25. 09:23
 3/32 anonim ***** válasza:
61%
Nem, de vér tapadhat hozzá és köszi, de én fel tudok egy pulcsit húzni azért, hogy ne pénzeljünk egy tömeggyilkost az idióta háborújával.
2023. jan. 25. 09:26
 4/32 anonim ***** válasza:
74%
Én az ilyen embereknek mint te adnák orosz útlevelet. Úgy is jobban szereted azt a posványt mint a saját hazádat. akkor mehetnél is golyófogónak a frontra.
2023. jan. 25. 09:26
 5/32 anonim ***** válasza:
87%

A háború óta olcsóbb az Urali olaj, mint a Brent. A különbségből tartotta fenn a magyar állam a 480-as benzinárat.

Akkor mégis mi a gondod az olaj szankcióval?

Amiből Magyarország nagyrészt felmentést is kapott.

2023. jan. 25. 09:31
 6/32 A kérdező kommentje:
3: de eddig nem volt problémád a szaudi olajjal, akik Jemenben bombázták a civileket? Néztél mostanában amerikai filmeket? Tudtad hogy az elmúlt évtizedekben 10 különböző háborúkban legalább 10 millió civil gyilkoltak meg olaj és egyéb nyersanyagok meg a fegyverbiznisz miatt? És mi a helyzet az okostelefonnal amivel ezt a mondatot írtad, amit kínai gyerekrabszolgák raktak össze és aminek az akksijához Afrikában szintén gyerekekkel bányásztatták a lítiumot? Ugye hogy nem jó dolog ez az álszentség 🤔
2023. jan. 25. 09:31
 7/32 anonim ***** válasza:
79%
Tiszta szerencse, hogy a társasház, ahol lakok, helyi termálhővel fűt, igy nem okoz lelki traumát, mert semmilyen gázt sem használok. Az autó az egyetlen, amihez kötődik gáz, de azt meg annyira szükségszerűen használjuk, amennyire csak lehet. Mi tudatosan nem használunk gázt, amennyire csak tudjuk, kerüljük. Nem tőlem fognak a szaudiak, vagy a ruszkik meggazdagodni.
2023. jan. 25. 09:37
 8/32 anonim ***** válasza:
3%

6# teljesen egyetértek veled.

A mai balliberális oldal mércéje a mocskos politikai alapon való hazudozás és büntetés.

2023. jan. 25. 09:39
 9/32 A kérdező kommentje:
Szóval mégis használod az orosz nemzetiségű olajat is de csak amikor szükségszerű 🤔 komolyan nem látjátok mekkora képmutatás ez? 😀
2023. jan. 25. 09:40
 10/32 anonim ***** válasza:
77%
Nem, mert arról nem én tehetek, hogy nincs más, és, ha lenne más opció, nem használnám. A képmutatás az lenne, ha megállás nélkül, annyit használnám, amennyit tudnám, de mivel annyira csökkentem és kerülöm, amennyire csak lehet, szerintem ez nem a képmutatás kategória. Nem én akartam, hogy ne legyen alternativa, viszont én keresem az alternativákat a lehetőségekhez képest.
2023. jan. 25. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!