Hogy lehetnék én Oroszország következő elnöke? Szeretnék olyan gizdán vonulni kamerák előtt mint Putyin😎
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 11:08
1/9 anonim válasza:
Most is vonulhatsz, bérelj fel kamerásokat.
3/9 A kérdező kommentje:
De én uralkodni akarok!
2023. jan. 24. 11:13
4/9 anonim válasza:
Legyél háborús hős. Harcolj az urik ellen
5/9 anonim válasza:
Én az akarok lenni ami akkor voltan amikor az akartam lenni ami most vagyok.
6/9 anonim válasza:
ilyen ember mint te teljes mértékben alkalmatlan.
8/9 anonim válasza:
Hivatalosan az kell hozzá, hogy 20 évig folyamatosan Orosz állampolgár legyél, és felelj meg a választhatóság egyéb feltételeinek.
Gyakorlatilag annyival nehezebb a dolgod, hogy nem igazán tiszták az Orosz választások, tehát a csalások neked kell, hogy kedvezzenek. Ezt úgy intézed el, ahogy tudod (leginkább sok pénzzel, és ismeretségekkel)
9/9 anonim válasza:
Előbb fogod a lottót zsinórban tízszer megnyerni minthogy Oroszország elnöke legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!