Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek az Amerikai...

Mi a véleményetek az Amerikai Egyesült Államok külpolitikájáról?

Figyelt kérdés
Tudom elég tág a kérdés témája, nem várok senkitől sem nagy esszéket.
2010. okt. 3. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Fő feladatuk a demokrácia és a szabadság fenntartása, valamint a szélsőségek leverése.
2010. okt. 3. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Jól tolják, hogy angyaloknak mutatják magukat, közben pedig a legaljasabb ördögök.

Amelett, hogy utálom az USA-t, azért ezt el kell ismerni.

2010. okt. 3. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
11%
Nekem a külpolitikájával semmi bajom, úgy viselkedik, ahogy bármelyik birodalom viselkedne adott esetben. Nekem a kultúrája nem tetszik.
2010. okt. 3. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Ne írok nagy esszét: Egy rakás szar.
2010. okt. 3. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
Terror.
2010. okt. 3. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:
29%
Obama kormánya erősen nyalizik a kínaiaknak meg az oroszoknak, Európán meg simán átnéznek.
2010. okt. 4. 16:54
 7/7 anonim ***** válasza:
14%

Nekem semmi bajom sem lenne velük, hogyha úgy scinálták volna a dolgokat, mint a britek: mindent mindenhonnan elvenni. Csak az USA nem gyarmatosítja, hanem csak simán megtámadja, és békefenntartóként (miután háborút okoz) elviszi az olajat.

Ráadásul volt az amerikaiaknak egy kultúrájuk, amiknek már semmi köze nincs az USA-hoz, de ha az amerikai kultúrát nézzük, akkor ott a country-zene, és lenne még nekik, csak egyszerűen "elfelejtik" a hagyományaikat, és a modern kultúrájuk nekem nagyon nem jön be. Fuck you, USA!

2010. okt. 5. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!