Mit szóltok hozzá,hogy az usás és ejus multik és gazdáik rovarokkal akarnak etetni minket?Szerintem ez felháborító és meg kell akadályozni!
2023. jan. 22. 01:48
61/71 anonim 

válasza:

58, Igen, a szervezet természetes méreganyag-kiválasztását is összekeverték egy létező vírussal. A végén még azt is kitalálják, hogy az is ő művük hiszen ők az istenek vagy kik.
57, Ha csendben tudnál maradni, fel sem merülne hogy kérdezz.
62/71 A kérdező kommentje:
60,látom,a gyíkemberezés megy csak.Ennyit érsz,troll.
2023. jan. 24. 20:21
63/71 A kérdező kommentje:
60,a további trollkodásodat meg tartsd meg magadnak,mert nem vagyok rád kíváncsi!
2023. jan. 24. 20:26
64/71 anonim válasza:
Ne aggódj kérdező, ha ezeknek azt mondanák holnaptól, hogy a szar egészséges, azt is két pofával tömnék magukba. Ha azt mondanák, egyék meg a szomszédjuk komposztált hulláját, megennék eu ajánlásra, elvégre nekik européer gondolkodásuk van, ha az eu valami kékre azt mondja, hogy zöld, akkor úgyis van! Számomra az a megdöbbentő, hogy a 3 nappal ezelőtti EU bizottsági bejelentés csak ennyi ember ingerküszöbét éri el. Zabálják akkor a csúszómászó férgeket ezek a fenntarthatóság jegyében. Komolyan, mint valami elcseszett párhuzamos univerzum... Nem tudom, ki látta Soylent Green című filmet, de lehet, hogy pár éven belül az is aktuális lesz majd.
65/71 A kérdező kommentje:
Nekem erről a sok birkáról a They Live c. film jut eszembe.Kellene már az a k.r.a napszemüveg mindenkinek.
2023. jan. 27. 23:50
66/71 anonim 

válasza:

Csúcsragadozóként az egyik feladatunk lenne az invazív rovarfajok visszaszorítása.
68/71 anonim 

válasza:

67-es: be sem kellett volna lépni..
69/71 anonim 

válasza:

68.Ez igaz, de akkor meg az EU nem volt így elfajzva...
70/71 anonim 

válasza:

69: legfeljebb csak nem volt ennyire látható..
Ez eus pályázati pénzek lenyúlóin kívül szerintem senki sem járt jól vele és az átlagember sem nyitott cukrászdát Bécsben, hanem a nyugat csicskása lett, hazánk meg a szemétlerakó helye és egy szűk kör meg meggazdagodott mások kisemmizése árán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!