Szerinted a nyugati országok megbírják akadályozni hogy az oroszok elfoglalják egész Ukrajnát?
Nem látok bele az orosz stratégiaba,ezert csak a kőrülmenyek figyelembevetelevel a saját logikám szerint valószínűsítem,hogy
Nem cél egész ukrajna.Az túl sok gonddal járna es megtartani sem lenne lehetséges.
Maximális kitűzött cél Krim megtartása,Dombas autonómiája/elcsatolása és a kijevi kormány leváltása,egy oroszbarát kormányra,aki nem akar NATÓ tag lenni a közeljövőben sem és semikor.
Sztem.
Ebből nyilván a kijevi kormány megbuktatása a legnehezebb,illetve aligha jöhet össze.
Azért nem állnak le mert a targyalási poziciójuk növekszik.
Ha tovább haladnak akkor a bekekötéskor tudnak engedni Dombas határáig visszavonulnak.És ez már engedménynek számítana.
A ruszkiknak semmi joguk nem volt megtámadni egy független országot. Qrva mindegy, hogy mivel magyarázzák, a kutyát nem érdekli.
Pontosan ugyanezen a jogon avatkozik be a nyugat.
Nekem nem kérdés hogy a ruszkik nem nyerhetnek, mert gyakorlatilag egész Európa, és az USA ellen viselnek hadat. A szimpatizáns EU-s tagállamoknak egy "ujjmozdítás" lenne akár a nulláról újra tölteni az Ukrán fegyverzetet. És az USA még malmozhat az ujjaival, várva, hogy mikor kell beszállnia a támogatásba.
Már várom, hogy az amerikai elnök mikor kéri fel a veteránokat Ukrajna önkéntes megsegítésére.
Akkor indul majd az igazi "tánc" XD
#9-nek:
Az lehet, de diplomáciai szinten önálló országként volt kezelve.
Hogy ez a ruszkikat nem érdekli?
Az EU-t és az USA-t meg a ruszkik véleménye nem érdekli.
1:1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!