Mit szóltok hozzá,hogy az usás és ejus multik és gazdáik rovarokkal akarnak etetni minket?Szerintem ez felháborító és meg kell akadályozni!
2023. jan. 22. 01:48
31/71 A kérdező kommentje:
29,sajnos lehet.Ezért is kellene tiltakozni.Ennyi erővel le is állíthatnák a kajagyártást és elzárhatnák az ivóvizet is.Valószínű,hogy az sem zavarna sok embert,mert karbonsemlegesnek kell lenni.Lehet,hogy az ilyenek inkább rágcsálnának fakérget,meg innának a tócsákból.
2023. jan. 22. 21:06
32/71 anonim 

válasza:

Neked is azt kéne kérdező. Tócsából inni. Hülyébb nem leszel.
33/71 anonim 

válasza:

Unió sok hülyeséget kitalált mar, főleg a zöldek,szerintem.ez is az ő ötletük volt.
34/71 A kérdező kommentje:
32,bocsáss meg azért,mert nem süllyedek le a mocsaradba!
2023. jan. 22. 23:24
35/71 A kérdező kommentje:
33,hát ja,de azokat is dróton rángatják.Az elit.Csak a sok naiv ember nem veszi észre,hogy az összes multi kb. egy kézben van.
2023. jan. 22. 23:26
37/71 anonim 

válasza:

25 A kédésben továbra se látom ki kényszerit téged bármie.
38/71 A kérdező kommentje:
37,ez a baj...hogy,nem látod!
Megkérdezem,hogy ki kényszerít téged,hogy egyél?Nyugodtan éhen lehet halni,nem kötelező enni sem!
2023. jan. 23. 00:05
39/71 anonim 

válasza:

Te szedsz valami gyógyszert kérdező?
40/71 anonim 

válasza:

Mikor kértem, hogy érdekeljen a véleményem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!