Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Ukrajna hamarosan elbukik,...

Ha Ukrajna hamarosan elbukik, az orosz és ukrán oldali online frotnvonalak miért nem mozognak?

Figyelt kérdés
2023. jan. 21. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
He?
2023. jan. 21. 17:59
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Gyors előrehaladás nem nagyon lehetséges ilyen talajviszonyok és kiépített védvonalak mellett. Viszont ha felmorzsolják a védelmi harcok az ukrán haderő nagy részét, akkor az év hátralévő részében (tavasztól) felgyorsulhatnak az események. Lásd a első vh végét: sokáig nem nagyon mozogtak a frontok a nyugati és olasz fronton, aztán mégis összeomlottak a központi hatalmak pár hét alatt.
2023. jan. 21. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Félig adok neked igazat.

De lényegében igen.

A népköztársaságok és az "ukrán" területek között, jobban mondva az területen 2014/15 óta erődítések vannak.

Ha jól tudom 3 lépcsős védelmi vonal.

Most próbálkoznak a 2. vonal áttörésével.

HA sikerül, akkor sztyeppés részre jut ki keleten a maci.

2023. jan. 21. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha erre gondolsz:

[link]

Itt 2-3 napos késéssel szokták bejelölni, amit az oroszok elfoglalnak. Még a Zaporizzsjában elfoglalt falvakat sem jelölték be. Nem mintha sokat mozogtak volna a frontvonalak.

2023. jan. 21. 18:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz a frontvonalnak mozognia hogy a másik fél tönkre menjen viszont egyhamar ez nem fog bekövetkezni. Oroszország infrastruktúrája érintetlen. gond nélkül megy a fegyvergyártás. Ukrajnában ezt meg a NATO látja el.

Az emberi erőforrást itt nem vetném lapba. Annyian nem haltak meg egyik félnél sem hogy igazán nagy gondot okozzon az utánpótlásuk.

Más szóval egyféle képpen érhet véget a dolog. Diplomáciai úton

2023. jan. 22. 01:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Neked viszont igazat adok.

Én annyira nem is követem már a híreket, de ha éppen igen, akkor meg van említve, hogy szerdán, csütörtökön stb 10 ezrével hagyják el az ukránok a saját országukat.

Csak diplomáciai úton lehetne ezt megoldani. De ebben az atlantista világrend nem érdekelt. Ők az utolsó ukránik küzdenek... hát ja, sikeresen.

+ Még te emberi erőőforrást, infrast.át montál, nem beszélünk arról, milyen pénzeket kap még az állam műkődtetésére is az "ukrán" kormány.

Szánalom az egész.

Ja, megha a baltiakon, meg a lengyeleken múlna, már rég ténylegesen a NATO is bevonódott volna.

De a kis balti államokat is szerintem felhasználják a háttérből. Észtország 40-35-30%os orosz lakossággal pattog?

Ez a világ megbolondult sajnos.

És én nem védem az oroszokat, de ugyanez volt a helyzet a Kubai rakétaválság kapcsán. Mit hittek? Majd egy nagyhatalom tűri hogy felfegyverezzék a testvérországát?

2023. jan. 22. 02:06
 7/9 anonim ***** válasza:
6 Attól, még hogy sok orosz él, nem biztos, hogy oroszországhoz akarnak tartozni
2023. jan. 22. 03:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem mondtam ilyet.

De jelentős orosz kisebbséggel rendelkeznek.

Csak annyi, hogy nem szerencsés olyan országgal retorikában sem konfrontálódni, aminek a népei a te országodban is laknak.

2023. jan. 22. 04:11
 9/9 anonim ***** válasza:
8 Valszeg a népei nem véletlenül a te országodban laknak
2023. jan. 22. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!