Törökország végül bele fog egyezzni a NATO bővítésbe?
Ők a mészhomoktégla a gránit várfalban. Szerintem ha élesedne a helyzet, eszük ágában sem lenne a ruszkik ellen harcolni. Erdogán szépen teljesen kiépíti az új szultánságot, szerintem sumákban már az atomot is fejleszti. Lassan minden környékbeli riválisának van, biztos nem tartható sokáig a helyzet hogy nekik meg nincs. Hatalmasat fejlesztettek a hadiiparukon az utóbbi 10-15 évben, szinte már mindent házon belül megoldanak, és nagyon jó minőségben.
"Ők a mészhomoktégla a gránit várfalban. Szerintem ha élesedne a helyzet, eszük ágában sem lenne a ruszkik ellen harcolni."
Szerinted hány NATO tag lenne hajlandó harcolni Oroszország vagy Kína ellen? :) Ugyanmár.
A nagy kérdés az hogy miután végül nagy nehezen beleegyeznek akkor Magyarország hogy fog dönteni?
Mert a törökökön kívül MI se egyeztünk bele a NATO bővítésébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!