A Közel-Kelet egyetlen demokráciája betiltotta a palesztin zászlót, vélemény?
Mindenki láthatta milyen hazug vagy. Tengernyi bizonyítékot mutattam ENSZ jelentésektől kezdve. És persze azt is láthatta mindenki hogy mennyire embertelen vagy. Aki egy ilyen fasiszta tömeggyilkos államot véd mint Izrael az nem is lehet más. Persze ez nem igaz minden zsidóra. Vannak zsidók akik elítélik Izrael tetteit:
https://www.youtube.com/watch?v=FKplabTRuak
Ezekkel a zsidókkal nincs semmi problémám. Ennyit a hazugságodról hogy zsidógyülölő vagyok.
41 újabb hülyeséggyüjtemény, mint azt mindenki látja.
"Ezekkel a zsidókkal nincs semmi problémám"
Elhiszem, a hamasznak se, csak az összes többi zsidónak. Ezek egy néhány százezres, egyre csökkenõ létszámú szekta. A video 6 éves, azóta lehet, meg is szüntek. Minden jelentõsebb zsidó szervezet elítéli az anticionizmusukat. Pl ou.org a legnagyobb amerikai zsidó szervezet.
#34 "Megint hazudsz, Te is tudod, hogy a SAJÁTJUKAT vették vissza."
Nem hazudtam. A 20-as 30-as 40-es években elkezdett oda szokni paleszínába egyre több cionista, kevert népség akik főként a kazár királyságból származnak, és egy mesekönyvre hivatkozva (biblia) elkezdtek robbantatni, mészárolni, hogy az az ő területük.
Nem, nem az.
Milyen lenne, ha az indiánok elkezdenének robbantgatni, gyilkolni az usa-ban, hogy az az ő területük volt? (Pedig nekik még igazuk is lenne hiszen jól dokumentált dolog, hogy az az ő területük volt egykor, nem csak egy mese, ráadásul ők ugyanazok mint akkor, nem egy másik nép aki kinevezte magát örökösnek).
#49 rajtam nem kell segíteni. Na meg mit tudna segíteni bárkin egy hozzád hasonló identitászavaros ostoba fanatikus véglény?
Semmit bizony.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!