Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Közel-Kelet egyetlen demokrá...

A Közel-Kelet egyetlen demokráciája betiltotta a palesztin zászlót, vélemény?

Figyelt kérdés
Most szélsőjobbos lett pár miniszter, bár úgy tudtam, hogy Izraelben csak szélsőjobbos pártok vannak, de úgy tűnik, ezek még radikálisabbak most. Továbbá az egyik palesztin miniszter mozgását is korlátozták, mert fel merte vetni a palesztin kérdést külföldön. Ez tényleg demokrácia? Lesz még rosszabb is, ez az egész egy folyamat, egyre szélsőségesebbek lesznek? Palesztina nagy részét már módszeresen bekebelezték, megszállták a térséget, sok palesztin elzárva él, Gáza egy nagy táborra hasonlít. Egyszerűen ide vezetett az izraeli mentalitás? Vagy képesek lesznek valaha a kulturáltabb együttélésre? Nem félnek az antiszemitizmus erősödésétől, ha így bánnak más népekkel?

2023. jan. 9. 16:32
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
67%

Mindenki láthatta milyen hazug vagy. Tengernyi bizonyítékot mutattam ENSZ jelentésektől kezdve. És persze azt is láthatta mindenki hogy mennyire embertelen vagy. Aki egy ilyen fasiszta tömeggyilkos államot véd mint Izrael az nem is lehet más. Persze ez nem igaz minden zsidóra. Vannak zsidók akik elítélik Izrael tetteit:

https://www.youtube.com/watch?v=FKplabTRuak

Ezekkel a zsidókkal nincs semmi problémám. Ennyit a hazugságodról hogy zsidógyülölő vagyok.

2023. jan. 11. 14:44
 42/51 anonim ***** válasza:

41 újabb hülyeséggyüjtemény, mint azt mindenki látja.

"Ezekkel a zsidókkal nincs semmi problémám"

Elhiszem, a hamasznak se, csak az összes többi zsidónak. Ezek egy néhány százezres, egyre csökkenõ létszámú szekta. A video 6 éves, azóta lehet, meg is szüntek. Minden jelentõsebb zsidó szervezet elítéli az anticionizmusukat. Pl ou.org a legnagyobb amerikai zsidó szervezet.

2023. jan. 11. 14:52
 43/51 anonim ***** válasza:
67%
Kit érdekel hogy a cion náci zsidók mit ítélnek el? A lényeg hogy sok normális zsidó elítéli a fasiszta Izraelt és nem csak ez a szekta hanem más zsidók is.
2023. jan. 11. 15:05
 44/51 anonim ***** válasza:
50%
Nem bírod ki, hogy ne írj ökörségeket, takonypócká?
2023. jan. 11. 15:31
 45/51 anonim ***** válasza:
67%
Nem tetszik az igazság cion náci?
2023. jan. 11. 15:42
 46/51 anonim ***** válasza:
50%

#34 "Megint hazudsz, Te is tudod, hogy a SAJÁTJUKAT vették vissza."

Nem hazudtam. A 20-as 30-as 40-es években elkezdett oda szokni paleszínába egyre több cionista, kevert népség akik főként a kazár királyságból származnak, és egy mesekönyvre hivatkozva (biblia) elkezdtek robbantatni, mészárolni, hogy az az ő területük.

Nem, nem az.

Milyen lenne, ha az indiánok elkezdenének robbantgatni, gyilkolni az usa-ban, hogy az az ő területük volt? (Pedig nekik még igazuk is lenne hiszen jól dokumentált dolog, hogy az az ő területük volt egykor, nem csak egy mese, ráadásul ők ugyanazok mint akkor, nem egy másik nép aki kinevezte magát örökösnek).

2023. jan. 11. 15:55
 47/51 anonim ***** válasza:
50%
45, 46 Fordulj pszichiáterhez!
2023. jan. 11. 16:06
 48/51 anonim ***** válasza:
50%
#46 nem én vagyok fanatikus beteg, aki képzeleg itt, főleg egy mesekönyvre hivatkozva, szóval neked inkább lenne szükséged rá, mert a kognitív disszonancia fel fog téged őrölni.
2023. jan. 11. 16:34
 49/51 anonim ***** válasza:
50%
48, Mondtam, ordulj pszichiáterhez! Többet nem tudok segíteni.
2023. jan. 11. 16:36
 50/51 anonim ***** válasza:

#49 rajtam nem kell segíteni. Na meg mit tudna segíteni bárkin egy hozzád hasonló identitászavaros ostoba fanatikus véglény?

Semmit bizony.

2023. jan. 11. 16:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!