Németországban a migránsok miért támadják a mentőket, tűzoltókat?
Még a rendőrök megtámadása valamelyest érthető, ott lehet valamilyen sérelem, ellentét és az Amerikából származó, terjedő BLM mozgalom is táplálhatja a rendőrgyűlöletet, de a mentősök, tűzoltók a múltban nyugodtak végezhették a munkájukat.
A buta magyar azt hiszi hogy ő nem migráns.
Mert csak a migráns a migráns.
41 - Látom, olvasni azt nem tudsz.
Épp azt írtam, hogy a lakóparkban kb 3 migráns család van, rajtunk kívül 1 magyar és 1 orosz.
Na mindegy, ez a rész meghaladta az intelligenciádat, látom 😀
"Épp azt írtam, hogy a lakóparkban kb 3 migráns család van, rajtunk kívül 1 magyar és 1 orosz."
Azaz összesen 5 migráns család akkor.
43 - Most komolyan nem tudsz számolni? 😀
Van a mi családunk (egy), rajtunk kívül van egy magyar család (eddig kettő összesen) és egy orosz család (így már három).
Összeadtam neked, mert egyedül nem ment...
Megoldóképlet:
1 csalàd + 1 család + 1 család = 3 család.
Helyedre kisgyerek!
Kérdem én mit tekintesz te otthonnak, a házadat? az országodat? a földet?
helyes válasz a föld! Hiszen minden ember 2lábbal a földön jár. Az hogy kik foglalták el az idők kezdetétől máig bizonyos földterületeket ahhoz neked semmi közöd. A politikusok szeretik ezt hangoztatni hogy elnyerjék az emberek bizalmát, közben az emberekből élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!