Németországban a migránsok miért támadják a mentőket, tűzoltókat?
Még a rendőrök megtámadása valamelyest érthető, ott lehet valamilyen sérelem, ellentét és az Amerikából származó, terjedő BLM mozgalom is táplálhatja a rendőrgyűlöletet, de a mentősök, tűzoltók a múltban nyugodtak végezhették a munkájukat.
#29 Miért ne vennénk róla tudomást?
TE miért próbálod magyarázni az OTT történteket azzal, hogy nálunk is történik kicsiben hasonló?
A magyar valóság nem változik attól mert TE nem vagy hajlandó észrevenni azt a valóságot ami a kérdésben szereplő Németországban van éppen.
Éppen ez a lényeg, hogy felfogd, ha már nekünk amúgy is meg van a magunk problémája meg kell tenni mindent azért hogy ne kerüljön MELLÉ ez a MÁSIK probléma IS azzal, hogy nem fogod fel milyen károkat okoz az illegális migráció és nem állod útját.
39 - Elmondanám, hogy ha nem írnak semmit, akkor azt látsz bele, amit akarsz, így megerősítheted a tévképzeteidet.
Ez a támadás a rendőrök ellen nem politikai motivációval történt, ráadásul nem is egyedi, ez minden évben így megy (az elmúlt 2 évet leszámítva, mert akkor részleges tilalom volt a kòrházak túlterheltsége miatt).
Te onnan tudod, hogy migránsok voltak, hogy nem írt az újsâg semmit, csodálatos logika.
Én viszont itt élek, és este 10.00 körül el kellett állnom a kocsival, mert német gyerekek lövöldöztek rá.
Én egyébként német lakóövezetben élek, ahol jellemzően kevés a bevándorló, az egész lakóparkban rajtam kívül egy magyar nő és egy orosz család van, a többiek árja németek, ennek ellenére úgy néz ki az egész lakópark, mint amit telefostak, letépett jelzőlámpák bedobva kertekbe, stb...
Elhitette veled a média, hogy ezeknek a támadásoknak politikai motívuma van, te meg bégetős állampolgár létedre ezt nyögöd vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!